Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Remoulade cu telina, mere si nuci pecan - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenAid

332 retete postate

gatesc.co
Chef
Remoulade cu telina, mere si nuci pecan - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Remoulade cu telina, mere si nuci pecan - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenAid

332 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

0 secunde

Preparare

15 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Aceasta salata crocanta este un acompaniament extraordinar pentru un cotlet de porc la gratar sau felii proaspat prajite de somon afumat.

Remoulade cu telina, mere si nuci pecan - By KitchenAid

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

0 secunde

Preparare

15 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

KitchenAid
Chef
gatesc.co

Prezentare

Aceasta salata crocanta este un acompaniament extraordinar pentru un cotlet de porc la gratar sau felii proaspat prajite de somon afumat.

Ingrediente

Portii:
  • 5 linguri smantana
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 600 gr telina
  • 2 buc mere
  • 2 linguri patrunjel
  • 50 gr nuci pecan
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 1 buc oua
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 100 ml ulei de masline
  • 100 ml ulei de arahide
  • 2 linguri pasta de wasabi
  • 1smantana
    5 linguri
  • 2suc de lamaie
    2 linguri
  • 3telina
    600 gr
  • 4mere
    2 buc
  • 5patrunjel
    2 linguri
  • 6nuci pecan
    50 gr
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper negru macinat
    dupa gust
  • 9oua
    1 buc
  • 10galbenus de ou
    1 buc
  • 11mustar de Dijon
    1 lingurita
  • 12ulei de masline
    100 ml
  • 13ulei de arahide
    100 ml
  • 14pasta de wasabi
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit Santoku 14 cm ZWILLING Pro - Zwilling
440 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh, 24 cm, 7000D - Miyabi
1690 leiÎn stoc
Bol salata 15 cm/0,5 l, Clay - Emile Henry
48 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 20 cm 6000MCT - Miyabi
1690 leiÎn stoc
Storcator citrice 14 cm, inox - Westmark
125 leiÎn stoc
Storcator citrice, 17 cm, Rosu - Westmark
25 leiÎn stoc
Storcator citrice, 450 ml - Kitchen Craft
29 leiÎn stoc
Storcator citrice 15 cm, plastic - Westmark
15 leiÎn stoc
Recipient ulei/otet, 270 ml - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Recipient ulei/otet 275 ml - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Recipient ulei/otet 500 ml - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Cana pentru masurat, 3L - de Buyer
186 leiÎn stoc
Cana pentru masurat, 2L - de Buyer
75 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.