Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cartofi noi, la tigaie

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cartofi noi, la tigaie
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cartofi noi, la tigaie

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

907 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Garnitura versatila de cartofi noi fierti si trasi la tigaie in unt cu usturoi si patrunjel. Un deliciu!

Cartofi noi, la tigaie

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Garnitura versatila de cartofi noi fierti si trasi la tigaie in unt cu usturoi si patrunjel. Un deliciu!

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr cartofi noi
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 25 gr unt
  • 8 catei usturoi
  • 5 crengute de patrunjel
  • 1cartofi noi
    800 gr
  • 2apa
    2 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4unt
    25 gr
  • 5usturoi
    8 catei
  • 6patrunjel
    5 crengute de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.