Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Salata de cartofi noi cu salsa verde, sfecla rosie coapta si tipar afumat - By KitchenAid

(0)
chef profile img

KitchenAid

306 retete postate

gatesc.co
Chef
Salata de cartofi noi cu salsa verde, sfecla rosie coapta si tipar afumat - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Salata de cartofi noi cu salsa verde, sfecla rosie coapta si tipar afumat - By KitchenAid

(0)
chef profile img

KitchenAid

306 retete postate

gatesc.co
Chef

Timp pregatire

15 minute

Timp preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Incearca acest sos italian puternic aromat cu miel la gratar, friptura de porc sau halibut facut la aburi. Tu decizi daca vei curata cartofii de coaja sau nu.

Salata de cartofi noi cu salsa verde, sfecla rosie coapta si tipar afumat - By KitchenAid

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

15 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Incearca acest sos italian puternic aromat cu miel la gratar, friptura de porc sau halibut facut la aburi. Tu decizi daca vei curata cartofii de coaja sau nu.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
Cartofii si sfecla rosie coapta
  • 250 gr sfecla rosie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 gr cartofi noi
  • 200 gr peste tipar afumat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru
  • 1sfecla rosie
    250 gr
  • 2ulei de masline
    2 linguri
  • 3cartofi noi
    500 gr
  • 4peste tipar afumat
    200 gr
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper negru
    dupa gust
Salsa verde
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri capere
  • 2 linguri castraveti murati
  • 3 buc file de ansoa
  • 0.5 lingura mustar de Dijon
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura busuioc
  • 1 legatura menta
  • 125 ml ulei de masline
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • 1usturoi
    1 catel
  • 2capere
    2 linguri
  • 3castraveti murati
    2 linguri
  • 4file de ansoa
    3 buc
  • 5mustar de Dijon
    0.5 lingura
  • 6patrunjel
    1 legatura
  • 7busuioc
    1 legatura
  • 8menta
    1 legatura
  • 9ulei de masline
    125 ml
  • 10otet de vin rosu
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

produse recomandate

Oala inox, 20 cm/5,5 l - Kitchen Craft
265 leiÎn stoc
Tava 28 x 23 cm  - Emile Henry
99 leiÎn stoc
Farfurie 28 cm, Oak - Emile Henry
59 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Farfurie 28 cm, Flour - Emile Henry
57 leiÎn stoc
Strecuratoare, 26 cm "Specialties" - Demeyere
235 leiÎn stoc
Set tacamuri 68 piese CATANIA - BSF
990 leiÎn stoc
Oala 26 cm/ 4 l, Charcoal - Emile Henry
339 leiÎn stoc
Strecuratoare 16 cm - Zwilling
105 leiÎn stoc
Strecuratoare 24 cm, inox - Zwilling
175 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!