Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Penne all’Arrabbiata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Penne all’Arrabbiata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Penne all’Arrabbiata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Cui nu-i plac pastele? Eu ador combinatiile cu tot felul de ingrediente, dar imi plac si retetele clasice. Iata un preparat clasic italian, foarte gustos si simplu de pregatit. Preparatul consta din penne, un sortiment de paste folosit de regula imreuna cu sosuri pentru ca au o forma tubulara si o suprafata ce absoarbe mai bine sosul. Sosul este din rosii, usturoi, chilli si mirodenii. Eu sunt alergica la chilli si la alte ingrediente picante, insa mi-am dorit mult sa incerc si eu acest preparat, asa ca le-am pregatit fara chilli.

Penne all’Arrabbiata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cui nu-i plac pastele? Eu ador combinatiile cu tot felul de ingrediente, dar imi plac si retetele clasice. Iata un preparat clasic italian, foarte gustos si simplu de pregatit. Preparatul consta din penne, un sortiment de paste folosit de regula imreuna cu sosuri pentru ca au o forma tubulara si o suprafata ce absoarbe mai bine sosul. Sosul este din rosii, usturoi, chilli si mirodenii. Eu sunt alergica la chilli si la alte ingrediente picante, insa mi-am dorit mult sa incerc si eu acest preparat, asa ca le-am pregatit fara chilli.

Ingrediente

Portii:
Pentru paste:
  • 150 gr paste penne
  • 1 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 1paste penne
    150 gr
  • 2apa
    1 l
  • 3sare
    1 lingurita
Pentru sos:
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura ulei de masline aromat cu busuioc
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • 200 ml suc de rosii
  • 150 ml apa
  • varf de cutit patrunjel uscat
  • varf de cutit oregano uscat
  • dupa gust parmezan
  • 1ulei de floarea soarelui
    1 lingura
  • 2ulei de masline aromat cu busuioc
    1 lingura
  • 3usturoi
    3 catei
  • 4sare
    dupa gust
  • 5suc de rosii
    200 ml
  • 6apa
    150 ml
  • 7patrunjel uscat
    varf de cutit
  • 8oregano uscat
    varf de cutit
  • 9parmezan
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Platou 35 x 18 cm, lemn de arin - Kesper
85 leiÎn stoc
Platou servire 49 cm, lemn de arin - Kesper
85 leiÎn stoc
Oliviera 2 piese, inox, "Bella" - BRA
215 leiÎn stoc
Oliviera 5 piese "Wien" - Westmark
115 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Set ustensile bucatarie, 5 piese - Zokura
195 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.