Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Dulceata de smochine

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Dulceata de smochine
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Dulceata de smochine

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

30 minute

Preparare

12 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Dulceata de smochine are un roz delicat si o aroma interesanta, parfumata, pe care nu o gasesti oriunde. E speciala, trebuie s-o incerci ca sa intelegi. E ca o poveste...

Dulceata de smochine

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

12 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Bubu Cuisine
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Dulceata de smochine are un roz delicat si o aroma interesanta, parfumata, pe care nu o gasesti oriunde. E speciala, trebuie s-o incerci ca sa intelegi. E ca o poveste...

Ingrediente

Portii:
  • 7 buc smochine
  • 1 buc lamai
  • 200 gr zahar
  • 100 ml apa
  • 1smochine
    7 buc
  • 2lamai
    1 buc
  • 3zahar
    200 gr
  • 4apa
    100 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.