Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Inimioare cu ganache si capsuni

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Inimioare cu ganache si capsuni
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Inimioare cu ganache si capsuni

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

16 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit aceste inimioare cu aluat de pandispan pufos cu apa de trandafir, umplute cu ganache si dulceata de capsuni, imbracate in glazura roz si decorate cu capsuni proaspete si sticks-uri de ciocolata.

Inimioare cu ganache si capsuni

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

2 ore

Preparare

16 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit aceste inimioare cu aluat de pandispan pufos cu apa de trandafir, umplute cu ganache si dulceata de capsuni, imbracate in glazura roz si decorate cu capsuni proaspete si sticks-uri de ciocolata.

Ingrediente

Portii:
Pentru blat:
  • 5 buc oua
  • praf de sare
  • 50 gr indulcitor pudra
  • 25 ml apa
  • 1 lingurita apa de flori de trandafir
  • 120 ml ulei
  • 7 gr praf de copt
  • 150 gr faina
  • dupa gust colorant alimentar gel
  • 1oua
    5 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3indulcitor pudra
    50 gr
  • 4apa
    25 ml
  • 5apa de flori de trandafir
    1 lingurita
  • 6ulei
    120 ml
  • 7praf de copt
    7 gr
  • 8faina
    150 gr
  • 9colorant alimentar gel
    dupa gust
Pentru crema ganache:
  • 40 gr cuvertura de ciocolata neagra
  • 60 gr cuvertura de ciocolata cu lapte
  • 200 ml frisca lichida
  • 1cuvertura de ciocolata neagra
    40 gr
  • 2cuvertura de ciocolata cu lapte
    60 gr
  • 3frisca lichida
    200 ml
Pentru glazura roz:
  • 100 gr cuvertura de ciocolata alba
  • 1 lingura lapte
  • dupa gust colorant alimentar gel
  • 1cuvertura de ciocolata alba
    100 gr
  • 2lapte
    1 lingura
  • 3colorant alimentar gel
    dupa gust
In plus:
  • 2 linguri frisca lichida
  • dupa gust dulceata de capsune
  • dupa gust capsuni
  • dupa gust sticksuri cu ciocolata
  • 1frisca lichida
    2 linguri
  • 2dulceata de capsune
    dupa gust
  • 3capsuni
    dupa gust
  • 4sticksuri cu ciocolata
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Hartie de copt, 20m/38 cm - ALUFIX
21 leiÎn stoc
Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Punga pentru decorare 40 cm - Westmark
50 leiÎn stoc
Punga pentru ornat, 45 cm - de Buyer
39 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Sort "Gatesc, deci exist"
128 leiÎn stoc
Set boluri 3 piese, inox, "Living" - Cuitisan
430 leiÎn stoc
Forma cutter, inima, inox, 16 cm - de Buyer
86 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.