Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Strauben

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Emilia gateste

1022 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Strauben
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Strauben

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Emilia gateste

1022 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Strauben este un desert traditional in Germania si Austria. Acesta se savureaza la targuri, festivaluri si in zile de sarbatoare. Este de fapt o gogoasa formata din fire subtiri de aluat care, odata unite in ulei incins, formeaza o gogoasa cat forma vasului in care le prajim. Recomand sa folositi tigai cu dimensiunea de 22-24 cm. Nu tratati numai cercuri de aluat in tigaie, ci si linii care sa le uneasca, astfel aceste Strauben se vor unii bine si vor fi usor de intors.

Strauben

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Emilia gateste
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Strauben este un desert traditional in Germania si Austria. Acesta se savureaza la targuri, festivaluri si in zile de sarbatoare. Este de fapt o gogoasa formata din fire subtiri de aluat care, odata unite in ulei incins, formeaza o gogoasa cat forma vasului in care le prajim. Recomand sa folositi tigai cu dimensiunea de 22-24 cm. Nu tratati numai cercuri de aluat in tigaie, ci si linii care sa le uneasca, astfel aceste Strauben se vor unii bine si vor fi usor de intors.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc oua
  • praf de sare
  • 25 gr lichior
  • 25 gr unt
  • 220 ml lapte
  • 220 gr faina
  • 30 gr zahar
  • 500 ml ulei
  • 2 linguri zahar pudra
  • dupa gust gem
  • 1oua
    2 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3lichior
    25 gr
  • 4unt
    25 gr
  • 5lapte
    220 ml
  • 6faina
    220 gr
  • 7zahar
    30 gr
  • 8ulei
    500 ml
  • 9zahar pudra
    2 linguri
  • 10gem
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.