Casuta din turta dulce le-a placut alor mei foarte mult, astfel ca anul acesta am mai pregatit una, cu modificari si imbunatatiri. Am decorat-o astfel incat sa imbin braul romanesc de pe fatada cu alte elemente in culori specifice Craciunului.
Am pregatit cozonaci secuiesti cu nuca si zahar. Pentru suporti, eu am pastrat din timp :) cartoanele de la prosoapele de hartie si acum doar le-am invelit in hartie de copt.
Ce ziceti de un mic dejun dulce? Dutch baby este o clatita la cuptor care creste frumos, devine crocanta la exterior, dar interiorul se pastreaza moale cu aroma intensa de vanilie. Eu am servit-o cu capsune proaspete si am presarat zahar pudra.
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!