Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Snitel din piept de pui in crusta panko si sos de usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

pinksimba

189 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Snitel din piept de pui in crusta panko si sos de usturoi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Snitel din piept de pui in crusta panko si sos de usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

pinksimba

189 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un preparat savuros care imbina simplitatea cu rafinamentul. Pieptul de pui este taiat in felii subtiri, atent condimentat si trecut printr-un strat generos de pesmet panko - un pesmet japonez, cunoscut pentru textura sa aerata si crocanta.

Snitel din piept de pui in crusta panko si sos de usturoi

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

pinksimba
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un preparat savuros care imbina simplitatea cu rafinamentul. Pieptul de pui este taiat in felii subtiri, atent condimentat si trecut printr-un strat generos de pesmet panko - un pesmet japonez, cunoscut pentru textura sa aerata si crocanta.

Ingrediente

Portii:
snitel
  • 300 gr faina
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 3 buc oua
  • 200 gr pesmet panko
  • 1 lingurita boia dulce
  • praf de boia iute
  • 100 gr Parmegiano padano
  • 700 gr piept de pui
  • 1faina
    300 gr
  • 2sare
    1 lingurita
  • 3piper
    1 lingurita
  • 4oua
    3 buc
  • 5pesmet panko
    200 gr
  • 6boia dulce
    1 lingurita
  • 7boia iute
    praf de
  • 8Parmegiano padano
    100 gr
  • 9piept de pui
    700 gr
sos de usturoi
  • 4 catei usturoi
  • praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 1usturoi
    4 catei
  • 2sare
    praf de
  • 3ulei
    1 lingura
  • 4iaurt grecesc
    150 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mojar cu pistil, marmura, 10 cm - Westmark
152 leiÎn stoc
Furculita inox, "Windsor" - Grunwerg
14 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 3,2 L, 1400 W - Zokura
445 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 5,2 L, 1800 W - Zokura
525 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 6,3L, 1350W - Zokura
475 leiÎn stoc
Cleste pentru gratar, inox, 35 cm - Zokura
25 leiÎn stoc
Cleste inox, 26cm, "ZWILLING Pro" - Zwilling
115 leiÎn stoc
Cleste pentru gratar, inox, 40 cm - Zokura
29 leiÎn stoc
Set 3 recipiente depozitare, inox - Zokura
75 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.