Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu ciocolata si cafea

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

1048 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu ciocolata si cafea
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu ciocolata si cafea

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

1048 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Am pregatit de Sf. Dimitrie o prajitura cu blat de cacao, crema de cafea, glazura de ciocolata si frisca. Am folosit pentru glazura, ciocolata 70% cacao, o ciocolata menaj amaruie, intensa si gustoasa.

Prajitura cu ciocolata si cafea

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Am pregatit de Sf. Dimitrie o prajitura cu blat de cacao, crema de cafea, glazura de ciocolata si frisca. Am folosit pentru glazura, ciocolata 70% cacao, o ciocolata menaj amaruie, intensa si gustoasa.

Ingrediente

Portii:
Pentru blat:
  • 5 buc oua
  • praf de sare
  • 40 gr indulcitor pudra
  • 150 ml ulei
  • 115 gr faina
  • 1 lingura cacao
  • 5 gr praf de copt
  • 1oua
    5 buc
  • 2sare
    praf de
  • 3indulcitor pudra
    40 gr
  • 4ulei
    150 ml
  • 5faina
    115 gr
  • 6cacao
    1 lingura
  • 7praf de copt
    5 gr
sirop
  • 400 ml apa
  • 1 lingura coaja de portocala
  • 1 lingura indulcitor pudra
  • 1 buc mere
  • 1apa
    400 ml
  • 2coaja de portocala
    1 lingura
  • 3indulcitor pudra
    1 lingura
  • 4mere
    1 buc
Crema de cafea:
  • 200 ml frisca lichida
  • 200 gr branza Mascarpone
  • 2 lingurite cafea solubila
  • 3 linguri apa
  • 1frisca lichida
    200 ml
  • 2branza Mascarpone
    200 gr
  • 3cafea solubila
    2 lingurite
  • 4apa
    3 linguri
Glazura de ciocolata:
  • 120 gr ciocolata amaruie
  • 90 ml lapte
  • 35 gr unt
  • 1ciocolata amaruie
    120 gr
  • 2lapte
    90 ml
  • 3unt
    35 gr
decor
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 gr branza Mascarpone
  • 1frisca lichida
    150 ml
  • 2branza Mascarpone
    150 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Ibric 450 ml, inox - Zokura
65 leiÎn stoc
Hartie de copt 50 foi, 38 x 42 cm - Sano
34 leiÎn stoc
Hartie de copt, 15 foi Vortex
9 leiÎn stoc
Hartie de copt, 20m/38 cm - ALUFIX
21 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Sort "Bine fac, bine gatesc"
128 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.