Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocanita de cartofi cu carne de porc si galbiori proaspeti

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

pinksimba

204 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tocanita de cartofi cu carne de porc si galbiori proaspeti
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocanita de cartofi cu carne de porc si galbiori proaspeti

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

pinksimba

204 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un preparat rustic si aromat, in care bucatile fragede de porc se gatesc lent alaturi de cartofi moi si galbiori cu gust fin de padure.

Tocanita de cartofi cu carne de porc si galbiori proaspeti

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Carne , Romaneasca

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Carne , Romaneasca
pinksimba
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un preparat rustic si aromat, in care bucatile fragede de porc se gatesc lent alaturi de cartofi moi si galbiori cu gust fin de padure.

Ingrediente

Portii:
ingrediente
  • 300 gr ciuperci galbiori
  • 1 buc ardei kapia
  • 1 buc ceapa
  • 5 buc cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 500 gr pulpa de porc
  • 500 ml apa
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita sare
  • praf de piper
  • 1 lingurita boia
  • 1ciuperci galbiori
    300 gr
  • 2ardei kapia
    1 buc
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4cartofi
    5 buc
  • 5ulei
    2 linguri
  • 6pulpa de porc
    500 gr
  • 7apa
    500 ml
  • 8pasta de rosii
    3 linguri
  • 9usturoi
    3 catei
  • 10sare
    1 lingurita
  • 11piper
    praf de
  • 12boia
    1 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spatula lemn, 35,5 cm - OXO
38 leiÎn stoc
Lingura bambus, 30 cm - Zokura
16 leiÎn stoc
Lingura, lemn de fag, 31 cm - OXO
39 leiÎn stoc
Lingura, lemn de acacia, 32 cm - Zokura
19 leiÎn stoc
Lingura, lemn de acacia, 35 cm - Zokura
19 leiÎn stoc
Cutit Santoku 18 cm 6000MCT - Miyabi
1690 leiÎn stoc
Cutit Santoku 18 cm 5000FCD - Miyabi
1390 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.