Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Crema de prune si hibiscus cu biscuiti cu ghimbir - By KitchenAid

(0)
chef profile img

KitchenAid

306 retete postate

gatesc.co
Chef
Crema de prune si hibiscus cu biscuiti cu ghimbir - By KitchenAid
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Crema de prune si hibiscus cu biscuiti cu ghimbir - By KitchenAid

(0)
chef profile img

KitchenAid

306 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Deserturi

Timp pregatire

5 minute

Timp preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Crema este un desert din fructe pasate si frisca. Am adaugat mascarpone si lichior Cointreau pentru o versiune mai “de adulti”. Acest desert este de asemenea foarte gustos daca este facut cu rubarba fortata, adica rubarba care nu a fost expusa la lumina in timpul cresterii si este, prin urmare, foarte roz si frageda.

Crema de prune si hibiscus cu biscuiti cu ghimbir - By KitchenAid

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Deserturi

Pregatire

5 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
KitchenAid
Chef
gatesc.co

Prezentare

Crema este un desert din fructe pasate si frisca. Am adaugat mascarpone si lichior Cointreau pentru o versiune mai “de adulti”. Acest desert este de asemenea foarte gustos daca este facut cu rubarba fortata, adica rubarba care nu a fost expusa la lumina in timpul cresterii si este, prin urmare, foarte roz si frageda.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr prune rosii
  • 125 gr miere de acacia
  • 1 buc baton de scortisoara
  • 300 ml smantana dulce
  • 3 linguri lichior Cointreau
  • 2 linguri zahar pudra
  • 100 gr branza Mascarpone
  • 2 buc clementine
  • 225 gr unt
  • 225 gr faina
  • 115 gr amidon de porumb
  • 50 gr ghimbir
  • 5 gr flori de hibiscus
  • 250 ml apa
  • 215 gr zahar
  • 1prune rosii
    400 gr
  • 2miere de acacia
    125 gr
  • 3baton de scortisoara
    1 buc
  • 4smantana dulce
    300 ml
  • 5lichior Cointreau
    3 linguri
  • 6zahar pudra
    2 linguri
  • 7branza Mascarpone
    100 gr
  • 8clementine
    2 buc
  • 9unt
    225 gr
  • 10faina
    225 gr
  • 11amidon de porumb
    115 gr
  • 12ghimbir
    50 gr
  • 13flori de hibiscus
    5 gr
  • 14apa
    250 ml
  • 15zahar
    215 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

produse recomandate

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!