Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

1 ora 10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Carnea de curcan este cel mai sanatos tip de carne si ar trebui sa fie inclusa mai des in alimentatia noastra. Este gustoasa si satioasa, iar cea fara piele are cea mai mica cantitate de colesterol si grasimi saturate. De asemenea, contine multe elemente nutritive, are putine calorii si poate chiar sa previna cancerul! Rulourile de carne de curcan pregatite in acest fel sunt bune calde sau reci si se pot felia pentru platoul cu aperitive. Se pot face si din cotlet de porc sau piept de pui. Sunt perfecte pentru o cina in familie, dar si pentru atunci cand se anunta musafiri, sunt gustoase, dar si usor de pregatit.

Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

1 ora 10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Carnea de curcan este cel mai sanatos tip de carne si ar trebui sa fie inclusa mai des in alimentatia noastra. Este gustoasa si satioasa, iar cea fara piele are cea mai mica cantitate de colesterol si grasimi saturate. De asemenea, contine multe elemente nutritive, are putine calorii si poate chiar sa previna cancerul! Rulourile de carne de curcan pregatite in acest fel sunt bune calde sau reci si se pot felia pentru platoul cu aperitive. Se pot face si din cotlet de porc sau piept de pui. Sunt perfecte pentru o cina in familie, dar si pentru atunci cand se anunta musafiri, sunt gustoase, dar si usor de pregatit.

Ingrediente

Portii:
  • 750 gr piept de curcan
  • 2 buc rodii
  • 100 ml sirop de rodie
  • 150 ml vin rosu
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 3 crengute de patrunjel
  • 2 buc oua
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr fulgi de migdale
  • 150 gr branza Emmentaler
  • 2 buc ardei gras
  • 250 ml ulei
  • 100 gr faina
  • 150 gr sunca
  • 1piept de curcan
    750 gr
  • 2rodii
    2 buc
  • 3sirop de rodie
    100 ml
  • 4vin rosu
    150 ml
  • 5scortisoara
    1 varf de cutit
  • 6patrunjel
    3 crengute de
  • 7oua
    2 buc
  • 8pesmet
    100 gr
  • 9fulgi de migdale
    100 gr
  • 10branza Emmentaler
    150 gr
  • 11ardei gras
    2 buc
  • 12ulei
    250 ml
  • 13faina
    100 gr
  • 14sunca
    150 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Suport folie bucatarie, plastic - Westmark
55 leiÎn stoc
Cratita fonta, 24cm/2,47L "Glaze", Rosu - LAVA
390 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/10,8L - AMT Gastroguss
590 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Cleste inox, 23 cm - OXO
64 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Aurora
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 04:19
Măiestrie și talent!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 04:02
Arata fenomenal!Felicitari!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.