Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cartofi duchesse a la Ruxy

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cartofi duchesse a la Ruxy
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cartofi duchesse a la Ruxy

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

40 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

I-am facut sa se potriveasca perfect cu gustul meu... Si trebuie sa ma credeti pe cuvant ca sunt extraordinari de buni...

Cartofi duchesse a la Ruxy

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Ruxy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

I-am facut sa se potriveasca perfect cu gustul meu... Si trebuie sa ma credeti pe cuvant ca sunt extraordinari de buni...

Ingrediente

Portii:
  • 10 buc cartofi
  • 70 gr unt
  • 100 gr branza
  • 100 gr cascaval
  • 3 linguri smantana
  • 150 ml lapte
  • dupa gust sare
  • 1cartofi
    10 buc
  • 2unt
    70 gr
  • 3branza
    100 gr
  • 4cascaval
    100 gr
  • 5smantana
    3 linguri
  • 6lapte
    150 ml
  • 7sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.