Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Camembert in grilaj crocant

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Camembert in grilaj crocant
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Camembert in grilaj crocant

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Originara din Normandia, nord-vestul Frantei, Camembert este o branza din lapte de vaca nepasteurizat, maturata, cu o crusta moale, alb-galbuie, de mucegai. Pasta din interior este moale, dar nu tartinabila. O reteta delicioasa, foarte usor de facut si rapida. Se poate servi atat cald, cat si rece. Despicat fierbinte, este mult mai interesant, apetisant. Efectul de lava iti invita papilele gustative la dans lent, pe o muzica in surdina... Rece se poate taia si servi in bucati sau in felii.

Camembert in grilaj crocant

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Originara din Normandia, nord-vestul Frantei, Camembert este o branza din lapte de vaca nepasteurizat, maturata, cu o crusta moale, alb-galbuie, de mucegai. Pasta din interior este moale, dar nu tartinabila. O reteta delicioasa, foarte usor de facut si rapida. Se poate servi atat cald, cat si rece. Despicat fierbinte, este mult mai interesant, apetisant. Efectul de lava iti invita papilele gustative la dans lent, pe o muzica in surdina... Rece se poate taia si servi in bucati sau in felii.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr aluat foietaj
  • 125 gr branza Camembert
  • 1 buc galbenus de ou
  • 2 linguri dulceata
  • 1 lingura apa
  • 1aluat foietaj
    400 gr
  • 2branza Camembert
    125 gr
  • 3galbenus de ou
    1 buc
  • 4dulceata
    2 linguri
  • 5apa
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
17 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 09:47
delicios
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
RalucaM
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 09:48
O rețetă deosebita!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.