Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura cu branza, ciocolata alba, visine si anason stelat

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

food therapy

2357 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura cu branza, ciocolata alba, visine si anason stelat
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura cu branza, ciocolata alba, visine si anason stelat

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

food therapy

2357 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Crema de branza cu ciocolata alba si crema de visine pe un blat pufos.

Prajitura cu branza, ciocolata alba, visine si anason stelat

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

30 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi , Party
food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Crema de branza cu ciocolata alba si crema de visine pe un blat pufos.

Ingrediente

Portii:
  • 7 linguri faina
  • 10 gr praf de copt
  • praf de sare
  • 120 gr unt
  • 180 gr zahar
  • 250 ml lapte
  • 2 buc albus de ou
  • 0.5 lingurita pasta de vanilie
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 180 ml apa
  • 3 buc anason stelat
  • 15 ml suc de lamaie
  • 300 gr branza de vaca
  • 350 ml frisca lichida
  • 100 gr ciocolata alba
  • 5 buc foi de gelatina
  • 400 gr visine
  • 16 gr tort Gelee
  • 400 ml suc de visine
  • 100 ml vin de Porto
  • 1faina
    7 linguri
  • 2praf de copt
    10 gr
  • 3sare
    praf de
  • 4unt
    120 gr
  • 5zahar
    180 gr
  • 6lapte
    250 ml
  • 7albus de ou
    2 buc
  • 8pasta de vanilie
    0.5 lingurita
  • 9coaja de portocala
    1 lingurita
  • 10apa
    180 ml
  • 11anason stelat
    3 buc
  • 12suc de lamaie
    15 ml
  • 13branza de vaca
    300 gr
  • 14frisca lichida
    350 ml
  • 15ciocolata alba
    100 gr
  • 16foi de gelatina
    5 buc
  • 17visine
    400 gr
  • 18tort Gelee
    16 gr
  • 19suc de visine
    400 ml
  • 20vin de Porto
    100 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Separator galbenus, plastic - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1, plastic - OXO
21 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
99 leiÎn stoc
Mixer de mana cu bol 400 W, 2,5L - Zokura
175 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 04:58
Ce frumos arată!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Aurora
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 04:18
Minunata. Felicitări pentru Top bucatari
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 19, 03:11
Arata tare bine!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.