Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort Raffaello

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Tort Raffaello
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort Raffaello

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

12 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Un delicios tort Raffaello, cu fulgi de migdale, fulgi de cocos si praline Raffaello.

Tort Raffaello

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

3 ore

Preparare

12 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Bubu Cuisine
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Un delicios tort Raffaello, cu fulgi de migdale, fulgi de cocos si praline Raffaello.

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 6 buc oua
  • 150 gr zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 170 gr faina
  • 40 gr unt
  • 200 ml apa
  • 4 lingurite cappuccino
  • 1oua
    6 buc
  • 2zahar
    150 gr
  • 3esenta de vanilie
    1 lingurita
  • 4faina
    170 gr
  • 5unt
    40 gr
  • 6apa
    200 ml
  • 7cappuccino
    4 lingurite
Crema de cocos
  • 300 ml frisca lichida
  • 250 ml crema de cocos
  • 200 gr ciocolata alba
  • 350 gr crema mascarpone
  • 100 gr fulgi de nuca de cocos
  • 1frisca lichida
    300 ml
  • 2crema de cocos
    250 ml
  • 3ciocolata alba
    200 gr
  • 4crema mascarpone
    350 gr
  • 5fulgi de nuca de cocos
    100 gr
Decor
  • 15 buc bomboane
  • 250 gr fulgi de migdale
  • 200 gr fulgi de nuca de cocos
  • 1bomboane
    15 buc
  • 2fulgi de migdale
    250 gr
  • 3fulgi de nuca de cocos
    200 gr
Tort 3D
  • 300 gr ciocolata alba
  • 20 gr gelatina granule
  • 100 ml apa
  • 400 ml frisca lichida
  • 400 ml lapte
  • 1ciocolata alba
    300 gr
  • 2gelatina granule
    20 gr
  • 3apa
    100 ml
  • 4frisca lichida
    400 ml
  • 5lapte
    400 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Forma de copt, otel, 20 cm - Kitchen Craft
75 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 18 cm - Kitchen Craft
72 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 20 cm - Kitchen Craft
69 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 25 cm - Kitchen Craft
95 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 30 cm - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 23 cm - Kitchen Craft
79 leiÎn stoc
Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Spatula din plastic, alb - Kitchen Craft
26 leiÎn stoc
Spatula pentru prajituri, 22 cm - Westmark
11 leiÎn stoc
Set bain marie, inox, 16 cm - Kitchen Craft
210 leiÎn stoc
Bol cu baza rotunda, inox, 16cm/1L - de Buyer
115 leiÎn stoc
Set 26 duze inox  - Kitchen Craft
158 leiÎn stoc
Punga pentru ornat - Kitchen Craft
138 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
basivistrae
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 12:45
Frumos!
Se vede efortul depus , felicitari!
1
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.