Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bors cu perisoare de miel

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Bors cu perisoare de miel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bors cu perisoare de miel

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Carnea de miel este ideala mai ales primavara, datorita continutului mare de seleniu si fosfor. Cele doua minerale sunt extrem de utile organismului, atat in ceea ce priveste sistemul osos, cat si metabolismul, in general. Trebuie consumata in cantitati rezonabile, combinata cu multe legume verzi si multe lichide (apa, vin), are un continutul mare de triptofan (aminoacid de baza din proteinele naturale) si o mare cantitate de zinc (unul din mineralele care stabilizeaza nivelul zaharului din sange). Ciorba de perisoare este preferata noastra, asa ca am combinat reteta ei cu reteta ciorbei de miel si a iesit bunatatea asta de bors cu multe verdeturi. Cum Pastele e pe aproape, poate va tentez cu aceasta reteta, sa o incercati la sarbatoarea ce va veni...

Bors cu perisoare de miel

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

15 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Carnea de miel este ideala mai ales primavara, datorita continutului mare de seleniu si fosfor. Cele doua minerale sunt extrem de utile organismului, atat in ceea ce priveste sistemul osos, cat si metabolismul, in general. Trebuie consumata in cantitati rezonabile, combinata cu multe legume verzi si multe lichide (apa, vin), are un continutul mare de triptofan (aminoacid de baza din proteinele naturale) si o mare cantitate de zinc (unul din mineralele care stabilizeaza nivelul zaharului din sange). Ciorba de perisoare este preferata noastra, asa ca am combinat reteta ei cu reteta ciorbei de miel si a iesit bunatatea asta de bors cu multe verdeturi. Cum Pastele e pe aproape, poate va tentez cu aceasta reteta, sa o incercati la sarbatoarea ce va veni...

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr carne de miel
  • 3 buc morcovi
  • 2 buc pastarnac
  • 1 buc ceapa
  • 2 felii telina
  • 2 buc oua
  • 200 gr smantana
  • 500 ml bors
  • 80 gr orez
  • 100 gr macris
  • 3 crengute de marar
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura tarhon
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 4 l apa
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1carne de miel
    800 gr
  • 2morcovi
    3 buc
  • 3pastarnac
    2 buc
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5telina
    2 felii
  • 6oua
    2 buc
  • 7smantana
    200 gr
  • 8bors
    500 ml
  • 9orez
    80 gr
  • 10macris
    100 gr
  • 11marar
    3 crengute de
  • 12leustean
    1 legatura
  • 13tarhon
    1 legatura
  • 14sare
    dupa gust
  • 15piper
    dupa gust
  • 16apa
    4 l
  • 17ulei
    2 linguri
  • 18faina
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 20, 08:38
Gustos
As fi spus pe gustul meu dar tu stii ca nu ma impac cu smantana
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 20, 04:07
o explozie de arome
ma duce cu gandul la primavara
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.