Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta Rapsodia

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tarta Rapsodia
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta Rapsodia

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Ancutsa

911 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora 10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

Tarta delicioasa in culorile toamnei, cu aluat foietaj, crema de vanilie si nuca rumenita, decorata cu mere si pere posate in vin alb cu mirodenii.

Tarta Rapsodia

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

1 ora 10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Tarta delicioasa in culorile toamnei, cu aluat foietaj, crema de vanilie si nuca rumenita, decorata cu mere si pere posate in vin alb cu mirodenii.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr aluat foietaj
  • 4 buc galbenus de ou
  • 2 buc mere
  • 3 buc pere
  • 3 linguri zahar pudra
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 100 gr unt
  • 1 lingura nuci macinate
  • 300 ml vin alb demidulce
  • 300 ml apa
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 buc baton de vanilie
  • 1aluat foietaj
    400 gr
  • 2galbenus de ou
    4 buc
  • 3mere
    2 buc
  • 4pere
    3 buc
  • 5zahar pudra
    3 linguri
  • 6lapte
    300 ml
  • 7faina
    2 linguri
  • 8unt
    100 gr
  • 9nuci macinate
    1 lingura
  • 10vin alb demidulce
    300 ml
  • 11apa
    300 ml
  • 12zahar
    3 linguri
  • 13coaja de portocala
    1 lingurita
  • 14coaja de lamaie
    1 lingurita
  • 15baton de vanilie
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita inox, 20cm/3L, "Apollo" - Demeyere
665 leiÎn stoc
Spatula pentru prajituri, 22 cm - Westmark
11 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Separator galbenus - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Rasnita pentru nuci - Westmark
88 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Gratar racire, otel, 32 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Tava rotunda 23 cm, otel - Kitchen Craft
88 leiÎn stoc
Spatula, 30cm, "Gentle" - Westmark
27 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 19, 12:47
Un desert de toamna foarte aromat!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 02:49
Arata foarte bine!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 09:15
Minunata!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.