Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta Rapsodia

(3)
chef profile img

Ancutsa

587 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tarta Rapsodia
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta Rapsodia

(3)
chef profile img

Ancutsa

587 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi

Timp pregatire

1 ora 10 minute

Timp preparare

20 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

Tarta delicioasa in culorile toamnei, cu aluat foietaj, crema de vanilie si nuca rumenita, decorata cu mere si pere posate in vin alb cu mirodenii.

Tarta Rapsodia

Ancutsa
( 3 )
Categorii:  Deserturi
Categorii:  Deserturi

Timp pregatire

1 ora 10 minute

Timp preparare

20 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Ridicata

Prezentare

septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Tarta delicioasa in culorile toamnei, cu aluat foietaj, crema de vanilie si nuca rumenita, decorata cu mere si pere posate in vin alb cu mirodenii.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr aluat foietaj
  • 4 buc galbenus de ou
  • 2 buc mere
  • 3 buc pere
  • 3 linguri zahar pudra
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 100 gr unt
  • 1 lingura nuci macinate
  • 300 ml vin alb demidulce
  • 300 ml apa
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita coaja de portocala
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 buc baton de vanilie
  • 1aluat foietaj
    400 gr
  • 2galbenus de ou
    4 buc
  • 3mere
    2 buc
  • 4pere
    3 buc
  • 5zahar pudra
    3 linguri
  • 6lapte
    300 ml
  • 7faina
    2 linguri
  • 8unt
    100 gr
  • 9nuci macinate
    1 lingura
  • 10vin alb demidulce
    300 ml
  • 11apa
    300 ml
  • 12zahar
    3 linguri
  • 13coaja de portocala
    1 lingurita
  • 14coaja de lamaie
    1 lingurita
  • 15baton de vanilie
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

produse recomandate

Cratita 20 cm/3 l "Apollo", inox - Demeyere
560 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 14 cm/1 l - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Spatula pentru prajituri, 22 cm - Westmark
11 leiÎn stoc
Pensula pentru uns 20 cm - Westmark
30 leiÎn stoc
Separator galbenus - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Rasnita pentru nuci - Westmark
75 leiÎn stoc
Pensula pentru uns, inox - Kitchen Craft
35 leiÎn stoc
Gratar racire 32 cm - Westmark
34 leiÎn stoc
Tava rotunda 23 cm  - Kitchen Craft
79 leiÎn stoc
Spatula "Gentle", 30 cm - Westmark
19 leiÎn stoc
Bol mixare 2,5 l - Westmark
25 leiÎn stoc
Tava tarta 30 x 28,5 cm, Clay - Emile Henry
89 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
3 recenzii
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Vali
Vali
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum un an

Un desert de toamna foarte aromat!

1
1 comentarii
Eufrosina
Eufrosina
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

Arata foarte bine!

1
1 comentarii
Cristinutsa
Cristinutsa
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

Minunata!

1
1 comentarii