Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Parfait de ciocolata si portocala

(1)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Parfait de ciocolata si portocala
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Parfait de ciocolata si portocala

(1)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Categorii:  Deserturi

Timp pregatire

10 minute

Timp preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Aparut in Franta in secolul al XIX-lea, acest delicios desert rece cunoaste o multime de versiuni in toata lumea, care mai de care mai interesante, mai complicate si mai rafinate. Ingredientele de baza - siropul de zahar, ouale si smantana - se pastreaza si in reteta pe care ti-o propunem, iar la final vei obtine un parfait perfect, cu un gust echilibrat: dulce-amarui-acrisor.

Parfait de ciocolata si portocala

( 1 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare
Categorii:  Deserturi

Pregatire

10 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Deserturi
KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Aparut in Franta in secolul al XIX-lea, acest delicios desert rece cunoaste o multime de versiuni in toata lumea, care mai de care mai interesante, mai complicate si mai rafinate. Ingredientele de baza - siropul de zahar, ouale si smantana - se pastreaza si in reteta pe care ti-o propunem, iar la final vei obtine un parfait perfect, cu un gust echilibrat: dulce-amarui-acrisor.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 150 gr zahar pudra
  • 160 ml apa
  • 125 gr ciocolata neagra
  • 4 buc galbenus de ou
  • 300 ml smantana
  • 1 lingura brandy
  • 40 gr fulgi de migdale
  • 4 linguri pudra de cacao
  • 720 gr portocale
  • 1 lingura miere
  • 1zahar pudra
    150 gr
  • 2apa
    160 ml
  • 3ciocolata neagra
    125 gr
  • 4galbenus de ou
    4 buc
  • 5smantana
    300 ml
  • 6brandy
    1 lingura
  • 7fulgi de migdale
    40 gr
  • 8pudra de cacao
    4 linguri
  • 9portocale
    720 gr
  • 10miere
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

produse recomandate

Cratita aluminiu, 16 cm/1,3 L - AMT Gastroguss
240 leiÎn stoc
Bol 17 cm/1200 ml, sticla - Borgonovo
14 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 14 cm/1 l - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Separator galbenus oua - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Bol mixare 2,5 l - Westmark
25 leiÎn stoc
Storcator citrice 15 cm, plastic - Westmark
15 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
1 recenzie
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Ancutsa
Ancutsa
 | gatesc.co Legend Chef  |  acum 9 luni

Super!

0
0 comentarii