Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cordon bleu de cartofi cu vinete a la Parmigiana

(3)
chef profile img

Arta Gustului

8 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Cordon bleu de cartofi cu vinete a la Parmigiana
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cordon bleu de cartofi cu vinete a la Parmigiana

(3)
chef profile img

Arta Gustului

8 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Timp pregatire

15 minute

Timp preparare

50 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Cordon Bleu-ul original se pare sa fi fost preparat in Elvetia din carne de vita, umpluta cu branzeturi fine, iar in Franta si Italia era preparat din carne de curcan sau pui, umpluta cu branzeturi fine, asa cum il cunoastem si noi. Am dorit sa prepar un Cordon Bleu fara carne, ceva delicios cu ingrediente italiene si un ingredient "intrus", dar pe placul tuturor.

Cordon bleu de cartofi cu vinete a la Parmigiana

( 3 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

15 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Arta Gustului
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Cordon Bleu-ul original se pare sa fi fost preparat in Elvetia din carne de vita, umpluta cu branzeturi fine, iar in Franta si Italia era preparat din carne de curcan sau pui, umpluta cu branzeturi fine, asa cum il cunoastem si noi. Am dorit sa prepar un Cordon Bleu fara carne, ceva delicios cu ingrediente italiene si un ingredient "intrus", dar pe placul tuturor.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg cartofi
  • 1 buc vinete
  • 1 buc oua
  • 200 gr faina
  • 2 linguri parmezan
  • 200 gr rosii
  • 150 gr pesmet
  • 1 lingura busuioc
  • 8 felii branza Cheddar
  • 300 ml ulei de floarea soarelui
  • dupa gust sare
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2vinete
    1 buc
  • 3oua
    1 buc
  • 4faina
    200 gr
  • 5parmezan
    2 linguri
  • 6rosii
    200 gr
  • 7pesmet
    150 gr
  • 8busuioc
    1 lingura
  • 9branza Cheddar
    8 felii
  • 10ulei de floarea soarelui
    300 ml
  • 11sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

produse recomandate

Cratita aluminiu, 14 cm/1 l - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Bol sticla, 4 L - Glasslock
125 leiÎn stoc
Oala inox cu capac 20 cm/4.9 l  - Zokura
165 leiÎn stoc
Lingura 27 cm, silicon, mov - Kitchen Craft
43 leiÎn stoc
Zdrobitor / storcator legume - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Presa cartofi - Westmark
115 leiÎn stoc
Tocator bambus, 25 x 18,5 cm - Zwilling
89 leiÎn stoc
Tocator plastic, 24 x 15 cm - Kesper
9 leiÎn stoc
Bol mixare 2,5 l - Westmark
25 leiÎn stoc
Vas cu capac din fonta, 20 cm - Staub
580 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
3 recenzii
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Emilia fotografiaza
Emilia fotografiaza
 | gatesc.co Legend Chef  |  acum un an

Mmmmm

Delicios!
0
0 comentarii
PanaCris
PanaCris
 | gatesc.co Bucatar pasionat  |  acum 2 ani

Bune, bune!

Multumesc pentru idee! ;)
0
0 comentarii
Laurentiu
Laurentiu
 | gatesc.co Bucatar pasionat  |  acum 2 ani

Delicios

0
0 comentarii