Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cordon bleu de cartofi cu vinete a la Parmigiana

Gustari & Aperitive
(3 recenzii)
0 au gatit-o | 2 au salvat-o la favorite | 1 poza
Cordon Bleu-ul original se pare sa fi fost preparat in Elvetia din carne de vita, umpluta cu branzeturi fine, iar in Franta si Italia era preparat din carne de curcan sau pui, umpluta cu branzeturi fine, asa cum il cunoastem si noi. Am dorit sa prepar un Cordon Bleu fara carne, ceva delicios cu ingrediente italiene si un ingredient "intrus", dar pe placul tuturor.

Dificultate
Usoara

Portii
4

Gata in
1 ora 5 minute

Pregatire
15 minute

Preparare
50 minute

Ingrediente

Portii: 4

1 kg cartofi

1 buc vanata

1 buc ou

200 gr faina alba

2 linguri parmezan

200 gr rosii decojite

150 gr pesmet

1 lingura busuioc proaspat tocat

8 felii branza Cheddar

300 ml ulei de floarea soarelui

dupa gust Sare mediteraneana


Mod de preparare

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

Recenzii

Nota generală


5.00 din 3 recenzii
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Ai gătit rețeta?

Spune-ți părerea despre această rețetă

Acordă o notă
gatesc.ro

Emilia fotografiaza

Legend Chef

12.aug..2020


gatesc.ro

PanaCris

Bucatar pasionat

28.iun..2019

Bune, bune!

Multumesc pentru idee! ;)


gatesc.ro

Laurentiu

Bucatar pasionat

10.apr..2019