Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine rotunda, cu coaja moale, cimbru si susan

(5)
chef profile img

Ancutsa

590 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Paine rotunda, cu coaja moale, cimbru si susan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine rotunda, cu coaja moale, cimbru si susan

(5)
chef profile img

Ancutsa

590 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Timp pregatire

2 ore 20 minute

Timp preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

6 bucatari

Dificultate

Ridicata

Paine de casa, rotunda, cu cimbru si susan. Pentru a obtine o coaja moale, se introduce in cuptor o alta tava cu apa, care se va indeparta la momentul potrivit. Dar va invit sa cititi pas cu pas cum am procedat.

Paine rotunda, cu coaja moale, cimbru si susan

( 5 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

2 ore 20 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

6 bucatari

Dificultate

Ridicata

Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Paine de casa, rotunda, cu cimbru si susan. Pentru a obtine o coaja moale, se introduce in cuptor o alta tava cu apa, care se va indeparta la momentul potrivit. Dar va invit sa cititi pas cu pas cum am procedat.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 450 gr faina
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita zahar
  • dupa gust cimbru uscat
  • dupa gust susan
  • 1drojdie proaspata
    25 gr
  • 2faina
    450 gr
  • 3ulei de floarea soarelui
    4 linguri
  • 4sare
    1 lingurita
  • 5zahar
    0.5 lingurita
  • 6cimbru uscat
    dupa gust
  • 7susan
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

produse recomandate

Cutit pentru paine 19 cm - Westmark
45 leiÎn stoc
Bol sticla, 2 L - Glasslock
85 leiÎn stoc
Lingura 27 cm, silicon, roz - Kitchen Craft
43 leiÎn stoc
Racleta pentru aluat - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc

Recenzii (5)

4.80
5 recenzii
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!
Toate
Utile
Ultimele
Pozitive
Negative
Bianca
Bianca
 | gatesc.co Bucatar pasionat  |  acum un an

ce bunatate!!

1
1 comentarii
Eufrosina
Eufrosina
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

Excelenta!

Am facut-o si eu, mi-a placut mult ca e moale!
1
1 comentarii
Vali
Vali
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

Ce bine arata, foarte pufoasa!

1
1 comentarii
Cristinutsa
Cristinutsa
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

M-a cucerit aceasta paine cu cimbru!

Am facut si eu si sunt foarte incantata!
1
1 comentarii
Julyana
Julyana
 | gatesc.co Bucatar amator  |  acum 2 ani

940 sau 340 ml apa?

Buna, cred ca e o greseala in reteta, ca e imposibil ca apa sa fie dubla fata de faina, poti corecta, te rog? In rest, pare delicioasa! Multumim ca ai impartasit-o cu noi!
1
2 comentarii