Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

26031 rezultate
( )( )( )( )( )0 (0)
Sos de rosii cu creveti la cuptor. Sosul de rosii este pregatit din 3 sortimente de rosii sub forma de rosii conservate, suc de rosii si rosii cherry coapte, aromatizat cu usturoi copt in ulei de masline, busuioc si oregano. Crevetii sunt caliti in unt, zeama de lamaie si usturoi, apoi sunt scaldati in sosul de rosii. In final, preparatul este aromatizat cu parmezan si patrunjel si poate fi servit cu succes pe bruschete. Este mega delicios.
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
Pizza cu aluat pufos cu iaurt, lapte si apa minerala, sos de rosii aromatizat cu busuioc si oregano, mozzarella, cheddar, parmezan, mortadella cu fistic, masline kalamata si ulei de masline aromatizat cu busuioc. Va garantez ca iese o bunatate de pizza, super gustoasa!
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Paste cu file de somon calit in ulei de masline si aromatizat cu usturoi copt si extract de lamaie, fierte in smantana de gatit, parmezan si patrunjel proaspat. Gustos, sanatos si hranitor.
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
( )( )( )( )( )0 (0)
Naan este o paine moale si subtire, specifica bucatariei indiene. Are forma ovala, neregulata, cu pete rumene, fiind usor de recunoscut. Este versatila si se poate servi ca atare , unsa cu unt sau ghee sau alaturi de preparate cu sos, gen curry. Ingredientele de baza sunt faina, iaurt, apa, sare si drojdie. Pentru a obtine textura si aspectul cat mai apropiat de painea naan traditionala , coapta in tandoori (cuptor specific indian), in acesta reteta, pe langa drojdie se adauga praf de copt si bicarbonat de sodiu, fiecare avand rolul sau. Aluatul intins subtire este copt in tigaia incalzita la foc mediu spre mare. Temperatura ridicata a tigaii transforma apa in vapori care creeaza initial bule mici pe suprafata aluatului, si apoi formeaza "buzunarul". Vapori fierbinti din interiorul buzunarului contribuie la coacerea aluatului in timp scurt, obtinand astfel painici pufoase cu pete rumene/ caramelizate, atat de apetisante.
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Micul dejun poate fi special daca alegeti aceasta reteta simpla, insa cu un gust absolut spectaculos!
gatesc.ro
ZiceMami
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
Trufe de post extrem de gustoase, pot insoti platourile de prajituri sau pot reprezenta o placere dulce langa cafea, din ingrediente sanatoase.
gatesc.ro
ZiceMami
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
O reteta grozava, cu reusita garantata de mezel de casa din piept de pui.
gatesc.ro
ZiceMami
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
O mancare traditionala, gatita in stil dietetic, la multicooker.
gatesc.ro
ZiceMami
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
O rulada delicioasa si usor de preparat.
gatesc.ro
pinksimba
Bucatar amator
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
O prajitura cremoasa si gustoasa!
gatesc.ro
pinksimba
Bucatar amator
gatesc.ro
gatesc.ro
( )( )( )( )( )0 (0)
O prajitura perfecta pentru masa de sarbatori.
gatesc.ro
pinksimba
Bucatar amator
gatesc.ro
gatesc.ro
VIDEO
( )( )( )( )( )0 (0)
Este o reteta dintr-o carte veche de retete, ce dateaza din 1980. Mi-a facut cu ochiul si o impartasesc cu voi, dar va spun de pe acum: bombita calorica DELICIOASA!
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
gatesc.ro
gatesc.ro
12 din 26031 retete