Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rata dezosata umpluta

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

P Violeta

349 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Rata dezosata umpluta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rata dezosata umpluta

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

P Violeta

349 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Rata dezosata umpluta

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

P Violeta
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Ingrediente

Portii:
  • 3 buc ceapa verde
  • 2 linguri miere de albine
  • 2 linguri mustar
  • dupa gust nucsoara
  • 1 buc oua
  • dupa gust piper
  • dupa gust sare
  • 2 linguri unt
  • 300 gr carne tocata de pui
  • 2 buc portocale
  • 2 kg rata
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 3 felii paine
  • 2 buc mere
  • 1ceapa verde
    3 buc
  • 2miere de albine
    2 linguri
  • 3mustar
    2 linguri
  • 4nucsoara
    dupa gust
  • 5oua
    1 buc
  • 6piper
    dupa gust
  • 7sare
    dupa gust
  • 8unt
    2 linguri
  • 9carne tocata de pui
    300 gr
  • 10portocale
    2 buc
  • 11rata
    2 kg
  • 12amidon alimentar
    1 lingura
  • 13paine
    3 felii
  • 14mere
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Nu exista produse

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.