Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine pufoasa in vasul Batard Emile Henry by chef Mitea Iulian

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Emile Henry

74 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Paine pufoasa in vasul Batard Emile Henry by chef Mitea Iulian
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine pufoasa in vasul Batard Emile Henry by chef Mitea Iulian

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Emile Henry

74 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

0 secunde

Preparare

2 ore 38 minute

Favorita de

6 bucatari

Dificultate

Usoara

In vasul acesta nebun de frumos din ceramica de inalta calitate a iesit painea aceasta superba, cu o crusta subtire, dar crocanta datorita proprietatii vasului de a retine umiditatea pe care painea o detine si de a avea o inflorire frumoasa in cuptor!

Paine pufoasa in vasul Batard Emile Henry by chef Mitea Iulian

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

0 secunde

Preparare

2 ore 38 minute

Favorita de

6 bucatari

Dificultate

Usoara

Emile Henry
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

In vasul acesta nebun de frumos din ceramica de inalta calitate a iesit painea aceasta superba, cu o crusta subtire, dar crocanta datorita proprietatii vasului de a retine umiditatea pe care painea o detine si de a avea o inflorire frumoasa in cuptor!

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr faina
  • 14 gr drojdie uscata
  • 12 gr sare de mare
  • 570 ml apa
  • 20 ml ulei de masline
  • 1faina
    800 gr
  • 2drojdie uscata
    14 gr
  • 3sare de mare
    12 gr
  • 4apa
    570 ml
  • 5ulei de masline
    20 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/533d74e5-89eb-419b-abb4-73deb2bcf09b.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro deeaz18
Bucatar amator gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
deeaz18
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
iun. 23, 09:11
Foarte bună  |  Reteta gatita
Foarte bună pâinea. Am combinat faina aibă cu integrală și am adăugat mai mult ulei de măsline. Ca să evit prinderea de vas, l-am uns cu unt. Când paine era aproape gata, am pus unt pe deasupra, ca să fie mai moale, dar și crocantă coaja.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.