Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de perisoare cu frunze de praz si ajvar

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef
Ciorba de perisoare cu frunze de praz si ajvar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de perisoare cu frunze de praz si ajvar

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Delicioasa si hranitoare!

Ciorba de perisoare cu frunze de praz si ajvar

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Delicioasa si hranitoare!

Ingrediente

Portii:
Zeama de carne
  • 1 kg ciolan de porc
  • 4.5 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 1ciolan de porc
    1 kg
  • 2apa
    4.5 l
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4piper
    0.5 lingurita
Ciorba
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ardei gras verde
  • 100 gr praz
  • 2 linguri sos Ajvar
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 100 gr orez
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 4 linguri ulei
  • 2 l apa
  • 1 buc ardei iute murat
  • 1 lingurita condiment cu gust de legume
  • 3 catei usturoi
  • 1morcovi
    1 buc
  • 2radacina de patrunjel
    1 buc
  • 3pastarnac
    1 buc
  • 4ardei gras
    1 buc
  • 5ardei gras verde
    1 buc
  • 6praz
    100 gr
  • 7sos Ajvar
    2 linguri
  • 8pasta de rosii
    2 linguri
  • 9orez
    100 gr
  • 10sare
    1 lingurita
  • 11piper
    0.5 lingurita
  • 12ulei
    4 linguri
  • 13apa
    2 l
  • 14ardei iute murat
    1 buc
  • 15condiment cu gust de legume
    1 lingurita
  • 16usturoi
    3 catei
Perisoare
  • 500 gr carne tocata
  • 1 buc oua
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 30 gr orez
  • 1carne tocata
    500 gr
  • 2oua
    1 buc
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4piper
    0.5 lingurita
  • 5usturoi pudra
    1 lingurita
  • 6orez
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/fa3ca699-3d2d-4263-b0ca-d9805549273b.JPG
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Sidy
Chef gatesc.co

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
carla
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 02:05
imi place pasta de ajvar
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Sidy
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 20, 09:19
Sa tot mananci din ea  |  Reteta gatita
Ciorba aceasta delicioasa este preferata familiei, minunat arata ! Atata doar ca eu pun orezul in perisoare...
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.