Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba din ciolan de porc proaspat cu legume si tarhon

(*)(*)(*)(*)(*) (12)
 chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef
Ciorba din ciolan de porc proaspat cu legume si tarhon
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba din ciolan de porc proaspat cu legume si tarhon

(*)(*)(*)(*)(*) (12)
chef profile img

Aurora

497 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Hranitoare si gustoasa!

Ciorba din ciolan de porc proaspat cu legume si tarhon

(*)(*)(*)(*)(*) ( 12 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Aurora
Chef
gatesc.co

Prezentare

Hranitoare si gustoasa!

Ingrediente

Portii:
  • 750 gr ciolan de porc
  • 200 gr ardei gras
  • 200 gr ardei gras verde
  • dupa gust sare
  • 1 lingura condiment cu gust de legume
  • 150 gr ceapa
  • 150 gr morcovi
  • 70 gr orez
  • 2 linguri patrunjel
  • 1 lingura tarhon
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura otet
  • 4.5 l apa
  • dupa gust piper
  • 1ciolan de porc
    750 gr
  • 2ardei gras
    200 gr
  • 3ardei gras verde
    200 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5condiment cu gust de legume
    1 lingura
  • 6ceapa
    150 gr
  • 7morcovi
    150 gr
  • 8orez
    70 gr
  • 9patrunjel
    2 linguri
  • 10tarhon
    1 lingura
  • 11smantana
    3 linguri
  • 12faina
    1 lingura
  • 13ulei
    4 linguri
  • 14otet
    1 lingura
  • 15apa
    4.5 l
  • 16piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Oala sub presiune, inox, 22cm/4L - Zokura
525 leiÎn stoc
Spumiera cu sita, inox, 12,5 cm - Zokura
23 leiÎn stoc
Spumiera inox "Profi Plus", 30 cm - WMF
88 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Polonic 31 cm, inox - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
30 leiÎn stoc

Recenzii (12)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
12 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (12)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dulciuri cu Georgiana
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 10:51
O ciorbita foarte buna!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Janinasi
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 20, 12:40
Yummyy
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
dinu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 09:38
gustoasa
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Dorin
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 02:42
nici o zi fara ciorbita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Traian
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 02:42
ce pofta mi-ai facut
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Beluta
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 02:13
am facut si eu . foarte buna
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
roxy
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 03:05
foarte buna
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
carla
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 02:05
cred ca am s-o gatesc
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 02:07
Ce ciorbita apetisanta, imi place!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 20, 03:10
Tare bine merge pe așa vreme 😍
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.