Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tarta rustica cu sfecla, ceapa caramelizata si Za'atar

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2183 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tarta rustica cu sfecla, ceapa caramelizata si Za'atar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tarta rustica cu sfecla, ceapa caramelizata si Za'atar

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2183 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Felii de sfecla coapta, branza Ricotta si ceapa rosie caramelizata, intr-o crusta frageda.

Tarta rustica cu sfecla, ceapa caramelizata si Za'atar

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Felii de sfecla coapta, branza Ricotta si ceapa rosie caramelizata, intr-o crusta frageda.

Ingrediente

Portii:
Sfecla
  • 300 gr sfecla rosie
  • 1sfecla rosie
    300 gr
Aluat crusta
  • 170 gr faina
  • 1.5 lingurite zahar
  • 0.75 lingurita sare
  • 0.5 lingurita cimbru uscat
  • 0.5 lingurita oregano uscat
  • 120 gr unt
  • 3 linguri apa
  • 0.25 lingurita otet
  • 1faina
    170 gr
  • 2zahar
    1.5 lingurite
  • 3sare
    0.75 lingurita
  • 4cimbru uscat
    0.5 lingurita
  • 5oregano uscat
    0.5 lingurita
  • 6unt
    120 gr
  • 7apa
    3 linguri
  • 8otet
    0.25 lingurita
Umplutura de branza
  • 120 gr branza Ricotta
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 2 catei usturoi
  • 150 gr branza Feta
  • 1branza Ricotta
    120 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5branza Feta
    150 gr
Ceapa rosie
  • 2 buc ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 15 gr unt
  • 2 lingurite zahar
  • 2 linguri otet
  • 5 gr patrunjel
  • 1 lingurita condiment za'atar
  • dupa gust sare
  • 1ceapa
    2 buc
  • 2ulei
    1 lingura
  • 3unt
    15 gr
  • 4zahar
    2 lingurite
  • 5otet
    2 linguri
  • 6patrunjel
    5 gr
  • 7condiment za'atar
    1 lingurita
  • 8sare
    dupa gust
Glazura
  • 1 buc oua
  • 1oua
    1 buc
Decor
  • dupa gust patrunjel
  • 1patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.