Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Crenvursti in aluat gatiti la abur cu sos de fasole neagra fermentata

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Crenvursti in aluat gatiti la abur cu sos de fasole neagra fermentata
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Crenvursti in aluat gatiti la abur cu sos de fasole neagra fermentata

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2178 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Crenvursti inveliti in aluat, gatiti la abur, serviti cu sos de fasole neagra fermentata.

Crenvursti in aluat gatiti la abur cu sos de fasole neagra fermentata

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Crenvursti inveliti in aluat, gatiti la abur, serviti cu sos de fasole neagra fermentata.

Ingrediente

Portii:
Crenvursti in aluat
  • 150 gr faina
  • 1 lingura lapte praf
  • 0.5 lingurita praf de copt
  • 1 lingura zahar
  • 4 gr drojdie instant
  • 0.5 lingurita sare
  • 85 ml apa
  • 20 gr unt
  • 4 buc crenvursti
  • 1faina
    150 gr
  • 2lapte praf
    1 lingura
  • 3praf de copt
    0.5 lingurita
  • 4zahar
    1 lingura
  • 5drojdie instant
    4 gr
  • 6sare
    0.5 lingurita
  • 7apa
    85 ml
  • 8unt
    20 gr
  • 9crenvursti
    4 buc
Sos de fasole neagra fermentata
  • 1 lingura ulei
  • 1 buc ceapa
  • 1 lingurita pasta de ghimbir si usturoi
  • 25 gr pasta de fasole neagra chunjang
  • 100 ml apa
  • 20 ml vin de orez Shaoxing
  • 1 lingurita otet
  • 1 lingurita sos Tamari
  • dupa gust sirop de porumb
  • 0.25 lingurita ulei de susan
  • 1ulei
    1 lingura
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3pasta de ghimbir si usturoi
    1 lingurita
  • 4pasta de fasole neagra chunjang
    25 gr
  • 5apa
    100 ml
  • 6vin de orez Shaoxing
    20 ml
  • 7otet
    1 lingurita
  • 8sos Tamari
    1 lingurita
  • 9sirop de porumb
    dupa gust
  • 10ulei de susan
    0.25 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.