Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui coquelet pane in stil vienez

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Pui coquelet pane in stil vienez
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui coquelet pane in stil vienez

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Coquelet-ul este o specialitate frantuzeasca cu traditie. Este un puisor de ferma, crescut in Bretagne. Este renumit pentru gustul lui autentic, de pui de tara. Acest puisor are o alimentatie naturala, 100% vegetala. In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina, extrem de frageda si gustul deosebit. Sunt mult mai suculenti decat puii obisnuiti, cu gust bogat, delicios. Un pane in stil vienez adica cu crusta din faina-ou-pesmet, in care pesmetul creeaza o bariera impotriva imbibarii carnii cu uleiul in care se prajeste.

Pui coquelet pane in stil vienez

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

15 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Coquelet-ul este o specialitate frantuzeasca cu traditie. Este un puisor de ferma, crescut in Bretagne. Este renumit pentru gustul lui autentic, de pui de tara. Acest puisor are o alimentatie naturala, 100% vegetala. In cel mult 28-30 de zile atinge in mod natural varsta si greutatea perfecta pentru carnea fina, extrem de frageda si gustul deosebit. Sunt mult mai suculenti decat puii obisnuiti, cu gust bogat, delicios. Un pane in stil vienez adica cu crusta din faina-ou-pesmet, in care pesmetul creeaza o bariera impotriva imbibarii carnii cu uleiul in care se prajeste.

Ingrediente

Portii:
Pui pane
  • 2 buc pui Coquelet de Bretagne
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingurita condimente pentru carne de pui
  • 2 buc oua
  • 100 gr faina
  • 150 gr pesmet
  • 1 lingura untura
  • 200 ml ulei
  • 1pui Coquelet de Bretagne
    2 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper macinat
    dupa gust
  • 4condimente pentru carne de pui
    1 lingurita
  • 5oua
    2 buc
  • 6faina
    100 gr
  • 7pesmet
    150 gr
  • 8untura
    1 lingura
  • 9ulei
    200 ml
Cartofi
  • 1 kg cartofi
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • dupa gust sare
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2patrunjel
    1 legatura
  • 3ulei
    2 linguri
  • 4sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 11:26
Gustos!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Cu Cireșel la joacă
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 10:07
Fericiti cei care gusta minunățiile tale! 😍
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 20, 05:44
Pe gustul meu!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.