Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gnocchi cu prune, cardamon si biscuiti amaretti

(*)(*)(*)(*)(*) (43)
 chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Gnocchi cu prune, cardamon si biscuiti amaretti
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gnocchi cu prune, cardamon si biscuiti amaretti

(*)(*)(*)(*)(*) (43)
chef profile img

food therapy

2176 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

17 bucatari

Dificultate

Medie

Galuste din cartofi cu prune, fierte si invelite intr-o crusta de biscuiti amaretti.

Gnocchi cu prune, cardamon si biscuiti amaretti

(*)(*)(*)(*)(*) ( 43 )

Pregatire

30 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

17 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Galuste din cartofi cu prune, fierte si invelite intr-o crusta de biscuiti amaretti.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg cartofi
  • 2 buc galbenus de ou
  • varf de cutit sare
  • praf de nucsoara macinata
  • 170 gr faina
  • 16 buc prune
  • 4 linguri zahar brun
  • 0.5 lingura cardamon macinat
  • 200 gr biscuiti
  • 30 gr unt
  • 0.25 lingurita sare de mare
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2galbenus de ou
    2 buc
  • 3sare
    varf de cutit
  • 4nucsoara macinata
    praf de
  • 5faina
    170 gr
  • 6prune
    16 buc
  • 7zahar brun
    4 linguri
  • 8cardamon macinat
    0.5 lingura
  • 9biscuiti
    200 gr
  • 10unt
    30 gr
  • 11sare de mare
    0.25 lingurita

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Presa Quadro spätzle, cartofi - Westmark
280 leiÎn stoc
Presa cartofi, otel - Westmark
198 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 20cm/5,5L - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Zdrobitor inox, 26 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Zdrobitor cartofi, inox- Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Spumiera cu maner de bambus - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Spumiera friteuza, inox, 43,5 cm - de Buyer
174 leiÎn stoc

Recenzii (43)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
43 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (43)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Alexandra
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 12:24
Delicioase
Mereu le mancam pe nesaturate cand eram mica.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Idei de retete
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 21, 09:02
Wow cu ameretti. Ce combinatie super.
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ela
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 12:37
super
Wow, cu amaretti ! o minunatie !
2
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Andreia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 03:53
pruna zemoasa si aromata intr-un aluat pufos si o crusta de biscuti crocanta
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cosmin
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 03:22
minunati
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Mariana
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 02:28
o idee de nota 10
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Razvan Banu
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 01:50
trebuie facuti, ca tot a inceput sezonul prunelor
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Sanda
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 01:16
ii fac acum
sunt foarte gustosi
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Oana
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 12:23
si poza este reusita
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Rares
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 11:46
un aluat simpu si ce galuste bune si aromate
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.