( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Anul trecut am incercat pentru prima data sa fac o negresa cu cartofi dulci (si a fost incredibil de delicioasa daca eu spun asta). Mai aveam cativa cartofiori dulci care trebuiau folositi si pofta mea de dulce mi-a amintit instantaneu de aceasta negresa. Problema a fost ca...am ramas fara faina! Nu am mai patit asta pana acum. E ciudat. Cum nu aveam pic de faina in casa, am zis sa experimentez putin, am blenduit niste fulgi de ovaz si am facut negresa cu o faina foarte draguta de ovaz facuta chiar de mine. Pot sa spun acum ca sunt un om de stiinta, nu? Experimentul a fost un SUCCES! Negresa a iesit atat de bine, moale, umeda si foarte foarte delicioasa. As fi putut manca toata tava in 2 miscari. Fara regrete. Voi ce spuneti? Ati incerca aceasta negresa fara gluten, fara zahar, fara ulei si fara lactate?
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!