Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulou din aluat fraged umplut cu branza de vaci

(0)
chef profile img

MBinder

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Rulou din aluat fraged umplut cu branza de vaci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulou din aluat fraged umplut cu branza de vaci

(0)
chef profile img

MBinder

62 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Timp pregatire

30 minute

Timp preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Rulourile cu branza de vaci sunt bune de servit pe timp vara, atunci cand avem nevoie de un desert care nu e foarte dulce. Se pot servi ca atare, alaturi de fructe sau de sos de capsuni sau de cirese.

Rulou din aluat fraged umplut cu branza de vaci

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

MBinder
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Rulourile cu branza de vaci sunt bune de servit pe timp vara, atunci cand avem nevoie de un desert care nu e foarte dulce. Se pot servi ca atare, alaturi de fructe sau de sos de capsuni sau de cirese.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 550 gr unt
  • 4 buc oua
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 500 gr faina
  • 150 ml apa
  • 750 gr branza de vaca
  • 150 gr zahar
  • 50 gr gris de grau
  • 5 gr coaja de portocala
  • 5 ml esenta de rom
  • 1 buc galbenus de ou
  • 30 ml lapte
  • 50 gr zahar pudra
  • 50 gr stafide
  • 1unt
    550 gr
  • 2oua
    4 buc
  • 3sare
    1 lingurita
  • 4suc de lamaie
    1 lingura
  • 5faina
    500 gr
  • 6apa
    150 ml
  • 7branza de vaca
    750 gr
  • 8zahar
    150 gr
  • 9gris de grau
    50 gr
  • 10coaja de portocala
    5 gr
  • 11esenta de rom
    5 ml
  • 12galbenus de ou
    1 buc
  • 13lapte
    30 ml
  • 14zahar pudra
    50 gr
  • 15stafide
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

produse recomandate

Bol ceramica 4,8 l, Empire Red - KitchenAid
394 leiÎn stoc
Tel 15 cm - Westmark

Tel 15 cm - Westmark

25 lei În stoc

25 leiÎn stoc
Facalet 44 cm - Kesper

Facalet 44 cm - Kesper

34 lei În stoc

34 leiÎn stoc
Pensula patiserie, 19 cm - Kitchen Craft
15 leiÎn stoc
Pensula pentru uns, inox - Kitchen Craft
35 leiÎn stoc
Separator galbenus - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc
Separator galbenus oua - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1 - OXO
21 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!