Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de rata cu piure de telina si ketchup de capsune

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Piept de rata cu piure de telina si ketchup de capsune
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de rata cu piure de telina si ketchup de capsune

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

2 ore 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pieptul de rata e clar una dintre cele mai savuroase bucati de carne care ar putea sa iti ajunga in farfurie. Sa nu va lasati speriati de timpul lung pentru coacerea telinii, e delicioasa si poti sa o consumi ca atare.

Piept de rata cu piure de telina si ketchup de capsune

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

2 ore 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Pieptul de rata e clar una dintre cele mai savuroase bucati de carne care ar putea sa iti ajunga in farfurie. Sa nu va lasati speriati de timpul lung pentru coacerea telinii, e delicioasa si poti sa o consumi ca atare.

Ingrediente

Portii:
Piure de telina coapta
  • 1 kg telina
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 3 lingurite sare
  • 1 lingurita coriandru macinat
  • 60 gr unt
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 buc morcovi
  • 1telina
    1 kg
  • 2ulei de floarea soarelui
    5 linguri
  • 3sare
    3 lingurite
  • 4coriandru macinat
    1 lingurita
  • 5unt
    60 gr
  • 6ulei de masline
    4 linguri
  • 7morcovi
    2 buc
Ketchup de capsune
  • 250 gr capsuni
  • 0.25 lingurita scortisoara
  • 2 buc anason stelat
  • 30 gr zahar
  • 100 ml vin rosu sec
  • varf de cutit sare
  • 1 buc ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1capsuni
    250 gr
  • 2scortisoara
    0.25 lingurita
  • 3anason stelat
    2 buc
  • 4zahar
    30 gr
  • 5vin rosu sec
    100 ml
  • 6sare
    varf de cutit
  • 7ceapa
    1 buc
  • 8ulei de masline
    2 linguri
Piept de rata
  • 2 buc piept de rata
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1piept de rata
    2 buc
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.