Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cartofi dulci copti cu piept de curcan, sos de gorgonzola, spanac si ciuperci sotate.

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

foodbazaar

155 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Cartofi dulci copti cu piept de curcan, sos de gorgonzola, spanac si ciuperci sotate.
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cartofi dulci copti cu piept de curcan, sos de gorgonzola, spanac si ciuperci sotate.

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

foodbazaar

155 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Cartofi dulci copti, piept de curcan la gratar invelite in sos de gorgonzala si topping de ciuperci, spanac,nuci. O combinatie ideala intre gustul dulce dat de cartof si sarat de sosul de gorgonzola, iar nucile adauga aroma si textura.

Cartofi dulci copti cu piept de curcan, sos de gorgonzola, spanac si ciuperci sotate.

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

40 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

foodbazaar
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Cartofi dulci copti, piept de curcan la gratar invelite in sos de gorgonzala si topping de ciuperci, spanac,nuci. O combinatie ideala intre gustul dulce dat de cartof si sarat de sosul de gorgonzola, iar nucile adauga aroma si textura.

Ingrediente

Portii:
cartofi dulci
  • 500 gr cartof dulce
  • 5 gr sare
  • varf de cutit piper
  • 1cartof dulce
    500 gr
  • 2sare
    5 gr
  • 3piper
    varf de cutit
Sos de gorgonzola
  • 300 gr branza Gorgonzola
  • 2 linguri smantana
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 150 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • varf de cutit piper
  • 1branza Gorgonzola
    300 gr
  • 2smantana
    2 linguri
  • 3iaurt grecesc
    150 gr
  • 4lapte
    150 ml
  • 5faina
    1 lingura
  • 6piper
    varf de cutit
Carne
  • 400 gr piept de curcan
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1piept de curcan
    400 gr
  • 2sare
    dupa gust
  • 3piper
    dupa gust
Topping
  • 300 gr ciuperci
  • 200 gr spanac
  • 1 catel usturoi
  • dupa gust sare
  • varf de cutit piper
  • 1 lingura ulei
  • 50 gr nuci
  • 1ciuperci
    300 gr
  • 2spanac
    200 gr
  • 3usturoi
    1 catel
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    varf de cutit
  • 6ulei
    1 lingura
  • 7nuci
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.