Uleiul aromatizat in afara de aspectul comercial poate fi folosit la paste, mancaruri, peste, salate etc. Eu am aromatizat uleiul de floarea soarelui presat la rece cu: ardei iute, piper mozaic boabe, busuioc proaspat si cimbru. Nu este complicat, doar il puneti in sticle cu agentii de aromatizare si il lasati cateva zile inainte de folosire pentru a avea timp sa se imprumute aromele. Urmeaza sa mai umplu cateva sticle si sa le aromatizez si cu usturoi, plus ierburi. Voi taia cateii de usturoi in jumatate. Eu cred ca puteti incerca chiar si cu ulei normal de floarea soarelui, din comert, daca nu aveti ulei de floarea soarelui de la moara/presat la rece. Acesta are un miros puternic de seminte si imi place mult. Evident, puteti folosi si ulei de masline.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!