Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Antricot de vita in sos de vin (Boeuf bourguignon) - By Staub

(0)
chef profile img

Staub

75 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Antricot de vita in sos de vin (Boeuf bourguignon) - By Staub
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Antricot de vita in sos de vin (Boeuf bourguignon) - By Staub

(0)
chef profile img

Staub

75 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Timp pregatire

1 ora

Timp preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Orice deliciu are nevoie de un anume timp de preparare, pentru a se pune perfect in valoare. Dar intotdeauna merita asteptarea si efortul, mai ales daca ne gandim la un antricot de vita in sos de vin. Chef Sidia Sissoko ne-a invatat pas cu pas cum ajungem la un “boeuf bourguignon” desavarsit, folosind o oala cu totul speciala, marca Staub, care are o garantie rara: pe viata. Sa tot gatesti si sa nu te mai opresti!

Antricot de vita in sos de vin (Boeuf bourguignon) - By Staub

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

1 ora

Preparare

3 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Staub
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Orice deliciu are nevoie de un anume timp de preparare, pentru a se pune perfect in valoare. Dar intotdeauna merita asteptarea si efortul, mai ales daca ne gandim la un antricot de vita in sos de vin. Chef Sidia Sissoko ne-a invatat pas cu pas cum ajungem la un “boeuf bourguignon” desavarsit, folosind o oala cu totul speciala, marca Staub, care are o garantie rara: pe viata. Sa tot gatesti si sa nu te mai opresti!
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 800 gr pulpe de vitel
  • 5 buc ceapa
  • 5 buc morcovi
  • 5 buc telina apio
  • 4 buc foi de dafin
  • 6 buc cimbru
  • 4 buc rozmarin
  • 2 lingurite piper boabe
  • 4 catei usturoi
  • 600 ml vin rosu sec
  • 100 gr faina
  • 30 ml sos de soia
  • 500 gr rosii
  • 1 lingura bulion
  • 500 gr ciuperci
  • 250 gr bacon
  • 1 varf de cutit boia
  • dupa gust patrunjel
  • 300 ml supa de vita
  • 1pulpe de vitel
    800 gr
  • 2ceapa
    5 buc
  • 3morcovi
    5 buc
  • 4telina apio
    5 buc
  • 5foi de dafin
    4 buc
  • 6cimbru
    6 buc
  • 7rozmarin
    4 buc
  • 8piper boabe
    2 lingurite
  • 9usturoi
    4 catei
  • 10vin rosu sec
    600 ml
  • 11faina
    100 gr
  • 12sos de soia
    30 ml
  • 13rosii
    500 gr
  • 14bulion
    1 lingura
  • 15ciuperci
    500 gr
  • 16bacon
    250 gr
  • 17boia
    1 varf de cutit
  • 18patrunjel
    dupa gust
  • 19supa de vita
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

produse recomandate

Tava ovala fonta, 15 cm - Staub
200 leiÎn stoc
Lingura pentru gatit - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Lingura pentru gatit - Kitchen Craft
34 leiÎn stoc
Set 6 recipiente condimente - Kitchen Craft
84 leiÎn stoc
Set 2 manere pentru cocotte, silicon - Staub
126 leiÎn stoc
Set 2 cutite friptura, inox - Zokura
38 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!