Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Antricot de vita in sos de vin (Boeuf bourguignon) - By Staub

Bucatarie internationala, Europeana, Frantuzeasca
(0 recenzii)
0 au gatit-o | 1 a salvat-o la favorite | 1 poza
Orice deliciu are nevoie de un anume timp de preparare, pentru a se pune perfect in valoare. Dar intotdeauna merita asteptarea si efortul, mai ales daca ne gandim la un antricot de vita in sos de vin. Chef Sidia Sissoko ne-a invatat pas cu pas cum ajungem la un “boeuf bourguignon” desavarsit, folosind o oala cu totul speciala, marca Staub, care are o garantie rara: pe viata. Sa tot gatesti si sa nu te mai opresti!

Dificultate
Ridicata

Portii
8

Gata in
4 ore

Pregatire
1 ora

Preparare
3 ore

Ingrediente

Portii: 8

800 gr pulpa de vitel

5 buc ceapa

5 buc morcov

5 buc tulpini de telina/apio

4 buc foi de dafin

6 buc cimbrisor

4 buc rozmarin

2 lingurite boabe de piper

4 catei usturoi

600 ml vin rosu sec

100 gr faina

30 ml sos de soia

500 gr rosii cubulete

1 lingura bulion

500 gr ciuperci

250 gr bacon

varf de cutit boia

dupa gust patrunjel

300 ml supa de vita


Mod de preparare

  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

Nota

Recenzii

Nota generală


0.00 din 0 recenzii
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Ai gătit rețeta?

Spune-ți părerea despre această rețetă

Acordă o notă

Nu exista nici o recenzie pentru acest filtru.