Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Lasagna cu vitel si ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

1004 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Lasagna cu vitel si ciuperci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Lasagna cu vitel si ciuperci

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

1004 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Lasagna delicioasa cu sos bolognese cu pulpa de vitel, ceapa, ardei kapia, morcov, usturoi, patrunjel si ciuperci champignon calite si sos bechamel cu nucsoara. Un preparat care necesita timp si mai multi pasi in preparare, insa merita.

Lasagna cu vitel si ciuperci

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Lasagna delicioasa cu sos bolognese cu pulpa de vitel, ceapa, ardei kapia, morcov, usturoi, patrunjel si ciuperci champignon calite si sos bechamel cu nucsoara. Un preparat care necesita timp si mai multi pasi in preparare, insa merita.

Ingrediente

Portii:
sos bolognese
  • 700 gr pulpa de vitel
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc morcovi
  • 2 buc ardei kapia
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • 250 gr ciuperci Champignon brune
  • 30 ml ulei de masline
  • 300 gr rosii Cherry in suc de rosii
  • 300 ml apa
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust oregano
  • dupa gust busuioc
  • dupa gust foi de dafin
  • 1pulpa de vitel
    700 gr
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3morcovi
    2 buc
  • 4ardei kapia
    2 buc
  • 5patrunjel
    1 legatura
  • 6usturoi
    2 catei
  • 7ciuperci Champignon brune
    250 gr
  • 8ulei de masline
    30 ml
  • 9rosii Cherry in suc de rosii
    300 gr
  • 10apa
    300 ml
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper
    dupa gust
  • 13oregano
    dupa gust
  • 14busuioc
    dupa gust
  • 15foi de dafin
    dupa gust
sos bechamel
  • 70 gr unt
  • 70 gr faina
  • 700 gr lapte
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust nucsoara macinata
  • 1unt
    70 gr
  • 2faina
    70 gr
  • 3lapte
    700 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6nucsoara macinata
    dupa gust
extra
  • 18 buc foi de lasagna
  • dupa gust frunze de busuioc
  • 1foi de lasagna
    18 buc
  • 2frunze de busuioc
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tigaie wok, aluminiu, 28 cm - AMT Gastroguss
240 leiÎn stoc
Lingura gatit, silicon, 28,2 cm - Westmark
43 leiÎn stoc
Paleta servire lasagna, inox, 27,3 cm - OXO
70 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
210 leiÎn stoc
Masina de tocat carne M 10 - Westmark
310 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
31 leiÎn stoc
Tel inox, 32 cm - de Buyer
104 leiÎn stoc
Tel inox, 35 cm - de Buyer
108 leiÎn stoc
Tel inox, 41,5 cm - de Buyer
122 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
34 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.