Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Boeuf Bourguignon

(0)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Boeuf Bourguignon
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Boeuf Bourguignon

(0)
chef profile img

KitchenShop

250 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Timp pregatire

2 ore

Timp preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Boeuf Bourguignon propus de Chef Daniel Wendorf este un fel de mancare destul de laborios si time-consuming, dar care iti si da o satisfactie imensa la final. Un fel clasic frantuzesc, de la tara, facut pe indelete, perfect aromat, este cu siguranta unul din cele mai reusite feluri de mancare cu vita demn de meniurile marilor restaurante din lume.

Boeuf Bourguignon

( 0 )
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Pregatire

2 ore

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Boeuf Bourguignon propus de Chef Daniel Wendorf este un fel de mancare destul de laborios si time-consuming, dar care iti si da o satisfactie imensa la final. Un fel clasic frantuzesc, de la tara, facut pe indelete, perfect aromat, este cu siguranta unul din cele mai reusite feluri de mancare cu vita demn de meniurile marilor restaurante din lume.
septembrie 2021
LuMaMiJoViDu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Momentul zilei

mic dejunpranzcinagustare

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg pulpe de vitel
  • 500 gr ciuperci Champignon
  • 200 gr bacon
  • 10 buc ceapa
  • 10 gr ciuperci Porcini
  • 100 gr telina
  • 1 buc morcovi
  • 10 gr cimbru
  • 200 ml ulei
  • 700 ml vin rosu
  • 1pulpe de vitel
    1 kg
  • 2ciuperci Champignon
    500 gr
  • 3bacon
    200 gr
  • 4ceapa
    10 buc
  • 5ciuperci Porcini
    10 gr
  • 6telina
    100 gr
  • 7morcovi
    1 buc
  • 8cimbru
    10 gr
  • 9ulei
    200 ml
  • 10vin rosu
    700 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Nota

produse recomandate

Perie pentru ciuperci - Westmark
30 leiÎn stoc
Cutit pentru feliat 16 cm TWIN Chef - Zwilling
145 leiÎn stoc
Cratita fonta 28 cm, 6,7 l "Folk", rosu  - LAVA
450 leiÎn stoc
Cratita ovala fonta 29 cm "Folk", rosu  - LAVA
390 leiÎn stoc
Cratita fonta 28 cm "Glaze", mov - LAVA
379 leiÎn stoc
Tigaie sote, aluminiu, 24 cm - AMT Gastroguss
240 leiÎn stoc
Rasnita pentru sare "Metz" 10 cm - Peugeot
75 leiÎn stoc
Perie curatare ciuperci - Kitchen Craft
19 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
0 recenzii
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Ai gătit rețeta?

Da-i o nota si scrie o recenzie!

Ai gatit reteta? Da-i o nota si scrie o recenzie!