Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Khachapuri

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Ruxandra Ratiu

98 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Khachapuri
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Khachapuri

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Ruxandra Ratiu

98 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Khachapuri sau placinta georgiana cum i se mai spune, este o placinta traditionala, realizata dintr-un aluat dospit care mai apoi va fi umplut cu multa branza si servit cu un ou semi-gatit pe mijloc. Varianta pe care o fac eu este una mai rapida si mai simpla, dar la fel de delicioasa. Nu folosesc drojdie, ci doar praf de copt. Foarte tare la painica asta este faptul ca o poti umple cu absolut orice iti place tie incepand de la diferite tipuri de branzeturi pana la carne tocata, ciuperci, spanac, vinete etc.

Khachapuri

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

30 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Ruxandra Ratiu
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Khachapuri sau placinta georgiana cum i se mai spune, este o placinta traditionala, realizata dintr-un aluat dospit care mai apoi va fi umplut cu multa branza si servit cu un ou semi-gatit pe mijloc. Varianta pe care o fac eu este una mai rapida si mai simpla, dar la fel de delicioasa. Nu folosesc drojdie, ci doar praf de copt. Foarte tare la painica asta este faptul ca o poti umple cu absolut orice iti place tie incepand de la diferite tipuri de branzeturi pana la carne tocata, ciuperci, spanac, vinete etc.

Ingrediente

Portii:
Aluat
  • 230 gr faina
  • 100 gr iaurt
  • 1 buc oua
  • 5 gr praf de copt
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1faina
    230 gr
  • 2iaurt
    100 gr
  • 3oua
    1 buc
  • 4praf de copt
    5 gr
  • 5zahar
    1 lingurita
  • 6sare
    1 lingurita
Umplutura
  • 200 gr telemea
  • 100 gr branza Emmentaler
  • dupa gust sare
  • 2 buc oua
  • dupa gust piper
  • 1telemea
    200 gr
  • 2branza Emmentaler
    100 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4oua
    2 buc
  • 5piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/ca0ab01b-37ea-44f1-ae61-9c9af8aa6537.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Angy
Mini Chef gatesc.co

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Angy
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 24, 05:01
Gustoasa!  |  Reteta gatita
Arata grozav
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 09:29
Arata tare bine!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.