Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinta cu dovleac, naut si spanac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2160 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Placinta cu dovleac, naut si spanac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinta cu dovleac, naut si spanac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2160 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Placinta savuroasa.

Placinta cu dovleac, naut si spanac

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Placinta savuroasa.

Ingrediente

Portii:
Umplutura
  • 1 lingura ulei
  • 2 buc ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 20 gr ghimbir
  • 1 buc ardei
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingurita condiment Garam Masala
  • 0.5 lingurita chimion macinat
  • 0.5 lingurita coriandru macinat
  • 550 gr dovleac Butternut
  • 400 gr rosii Cherry din conserva
  • 400 gr naut din conserva
  • 150 ml apa
  • 150 gr spanac congelat
  • 125 gr crema de cocos
  • 1 buc oua
  • 50 gr pesmet
  • 100 gr iaurt grecesc
  • 80 gr branza Mozzarella
  • 1ulei
    1 lingura
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3usturoi
    4 catei
  • 4ghimbir
    20 gr
  • 5ardei
    1 buc
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8condiment Garam Masala
    1 lingurita
  • 9chimion macinat
    0.5 lingurita
  • 10coriandru macinat
    0.5 lingurita
  • 11dovleac Butternut
    550 gr
  • 12rosii Cherry din conserva
    400 gr
  • 13naut din conserva
    400 gr
  • 14apa
    150 ml
  • 15spanac congelat
    150 gr
  • 16crema de cocos
    125 gr
  • 17oua
    1 buc
  • 18pesmet
    50 gr
  • 19iaurt grecesc
    100 gr
  • 20branza Mozzarella
    80 gr
Asamblare
  • 200 gr foi de placinta
  • 50 gr unt
  • 1foi de placinta
    200 gr
  • 2unt
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Pensula gratar, 40 cm - Westmark
72 leiÎn stoc
Set 7 piese pentru condimente, inox
125 leiÎn stoc
Spatula termorezistenta, 27,5 cm - de Buyer
75 leiÎn stoc
Spatula, silicon, 28,5 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 20 cm - Kitchen Craft
69 leiÎn stoc
Forma de copt, otel, 30 cm - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, lemn, 19,5cm - Westmark
15 leiÎn stoc
Tigaie saute, aluminiu, 24 cm - AMT Gastroguss
280 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.