Gulyasul este unul dintre cele mai populare feluri de mancare unguresti, care s-a raspandit in bucataria internationala, cunoscut in multe tari sub numele de Gulasch, gulas, desi prepararea lor este diferita de „gulasul” preparat la noi. Este cel mai cunoscut fel de mancare din bucataria maghiara, gulyas-ul a fost declarat un fel de mancare national maghiar la sfarsitul secolului al XVIII-lea. Prima reteta de gulyas a aparut in 1819 intr-o carte de bucate din Praga. Sunt utilizate ca ingrediente cartofi, varza, ciuperci si altele,este preparat din carne de vita, cal, porc, miel sau oaie, ori combinate, iar cel mai gustos gulyas se face la ceaun. Slow cooker-ul foloseste o temperatura scazuta si controlata permanent, ceea ce permite pastrarea vitaminelor, asigurand astfel o alimentatie sanatoasa. Pentru aceasta l-am ales sa fac gulyasul in el...
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!