Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gulyas de vitel cu galuste

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Gulyas de vitel cu galuste
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gulyas de vitel cu galuste

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

4 ore 20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Gulyasul este unul dintre cele mai populare feluri de mancare unguresti, care s-a raspandit in bucataria internationala, cunoscut in multe tari sub numele de Gulasch, gulas, desi prepararea lor este diferita de „gulasul” preparat la noi. Este cel mai cunoscut fel de mancare din bucataria maghiara, gulyas-ul a fost declarat un fel de mancare national maghiar la sfarsitul secolului al XVIII-lea. Prima reteta de gulyas a aparut in 1819 intr-o carte de bucate din Praga. Sunt utilizate ca ingrediente cartofi, varza, ciuperci si altele,este preparat din carne de vita, cal, porc, miel sau oaie, ori combinate, iar cel mai gustos gulyas se face la ceaun. Slow cooker-ul foloseste o temperatura scazuta si controlata permanent, ceea ce permite pastrarea vitaminelor, asigurand astfel o alimentatie sanatoasa. Pentru aceasta l-am ales sa fac gulyasul in el...

Gulyas de vitel cu galuste

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

20 minute

Preparare

4 ore 20 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Gulyasul este unul dintre cele mai populare feluri de mancare unguresti, care s-a raspandit in bucataria internationala, cunoscut in multe tari sub numele de Gulasch, gulas, desi prepararea lor este diferita de „gulasul” preparat la noi. Este cel mai cunoscut fel de mancare din bucataria maghiara, gulyas-ul a fost declarat un fel de mancare national maghiar la sfarsitul secolului al XVIII-lea. Prima reteta de gulyas a aparut in 1819 intr-o carte de bucate din Praga. Sunt utilizate ca ingrediente cartofi, varza, ciuperci si altele,este preparat din carne de vita, cal, porc, miel sau oaie, ori combinate, iar cel mai gustos gulyas se face la ceaun. Slow cooker-ul foloseste o temperatura scazuta si controlata permanent, ceea ce permite pastrarea vitaminelor, asigurand astfel o alimentatie sanatoasa. Pentru aceasta l-am ales sa fac gulyasul in el...

Ingrediente

Portii:
Gulyas
  • 500 gr carne de vita
  • 400 gr coada de vita
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ceapa
  • 2 buc ceapa verde
  • 4 buc cartofi
  • 6 buc morcovi
  • 1 felie telina
  • 2 buc radacina de patrunjel
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • 1 lingura crema gulas iute
  • 1 lingura chimen
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1carne de vita
    500 gr
  • 2coada de vita
    400 gr
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4ceapa
    1 buc
  • 5ceapa verde
    2 buc
  • 6cartofi
    4 buc
  • 7morcovi
    6 buc
  • 8telina
    1 felie
  • 9radacina de patrunjel
    2 buc
  • 10pasta de gogosari
    2 linguri
  • 11pasta de ardei iute
    1 lingura
  • 12crema gulas iute
    1 lingura
  • 13chimen
    1 lingura
  • 14frunze de patrunjel
    1 legatura
  • 15sare
    dupa gust
  • 16piper
    dupa gust
Galuste
  • 2 buc oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • varf de cutit sare
  • 1oua
    2 buc
  • 2faina
    5 linguri
  • 3ulei
    2 linguri
  • 4sare
    varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 09:47
Deliciu!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Ralu Demsa
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 20, 06:16
Minunat
Foarte bine explicat!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.