Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise, in sos de smantana cu cascaval

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise, in sos de smantana cu cascaval
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise, in sos de smantana cu cascaval

(*)(*)(*)(*)(*) (4)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Gratinarea este o tehnica larg raspandita culinar in prepararea produselor alimentare, in care un ingredient este acoperit cu o crusta ce se rumeneste, folosind adesea pesmet, cascaval ras, oua si/sau unt. Isi are originea in bucataria franceza si este, de obicei, pregatit intr-un vas anume ce poate fi pus la cuptor. Eu am ales aceasta varianta elvetiana, care mi s-a parut deosebit de gustoasa.

Gratin din piept de curcan umplut cu ciuperci si caise, in sos de smantana cu cascaval

(*)(*)(*)(*)(*) ( 4 )

Pregatire

15 minute

Preparare

55 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Gratinarea este o tehnica larg raspandita culinar in prepararea produselor alimentare, in care un ingredient este acoperit cu o crusta ce se rumeneste, folosind adesea pesmet, cascaval ras, oua si/sau unt. Isi are originea in bucataria franceza si este, de obicei, pregatit intr-un vas anume ce poate fi pus la cuptor. Eu am ales aceasta varianta elvetiana, care mi s-a parut deosebit de gustoasa.

Ingrediente

Portii:
  • 0.5 buc piept de curcan
  • 400 gr ciuperci Champignon din conserva
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 gr caise confiate
  • 6 buc cartofi
  • 300 gr smantana
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingurita condimente pentru pui picant
  • 50 gr unt
  • varf de cutit boia
  • 100 gr parmezan
  • 0.5 legatura patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1piept de curcan
    0.5 buc
  • 2ciuperci Champignon din conserva
    400 gr
  • 3ulei de masline
    2 linguri
  • 4caise confiate
    50 gr
  • 5cartofi
    6 buc
  • 6smantana
    300 gr
  • 7mustar
    1 lingura
  • 8condimente pentru pui picant
    1 lingurita
  • 9unt
    50 gr
  • 10boia
    varf de cutit
  • 11parmezan
    100 gr
  • 12patrunjel
    0.5 legatura
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (4)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
4 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (4)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 02:04
Super!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 09:19
Delicios meniul!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 05:57
Mmmm ce deliciu!!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dan Maria
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 20, 02:08
Gratin piept de curcan
E super, urmează sa fac.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.