Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Vinete umplute cu ciuperci, parmezan si sos bechamel

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Retete Vegetariene

17 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Vinete umplute cu ciuperci, parmezan si sos bechamel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Vinete umplute cu ciuperci, parmezan si sos bechamel

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Retete Vegetariene

17 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta delicioasa de vinete umplute cu ciuperci, parmezan si sos bechamel. Se poate servi alaturi de o salata verde.

Vinete umplute cu ciuperci, parmezan si sos bechamel

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Retete Vegetariene
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

O reteta delicioasa de vinete umplute cu ciuperci, parmezan si sos bechamel. Se poate servi alaturi de o salata verde.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc vinete
  • 200 gr ciuperci
  • 1 buc oua
  • 1 catel usturoi
  • 4 crengute de busuioc
  • 100 gr parmezan
  • 40 gr unt
  • 40 gr faina
  • 400 ml lapte
  • praf de nucsoara
  • 2 linguri ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1vinete
    4 buc
  • 2ciuperci
    200 gr
  • 3oua
    1 buc
  • 4usturoi
    1 catel
  • 5busuioc
    4 crengute de
  • 6parmezan
    100 gr
  • 7unt
    40 gr
  • 8faina
    40 gr
  • 9lapte
    400 ml
  • 10nucsoara
    praf de
  • 11ulei de masline
    2 linguri
  • 12sare
    dupa gust
  • 13piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Presa usturoi, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Bol gradat pentru salata - Vitesse
50 leiÎn stoc
Tava cuptor, 37 x 26,5 cm - Kitchen Craft
62 leiÎn stoc
Razatoare parmezan, inox - Kitchen Craft
172 leiÎn stoc
Untiera inox, 18,5 x 12,3 cm - Zokura
69 leiÎn stoc
Cutit Shotoh 9 cm 5000MCD - Miyabi
1590 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.