Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Scoici Saint Jacques si creveti in unt aromatizat, cu reductie de otet balsamic si salata de rucola

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Scoici Saint Jacques si creveti in unt aromatizat, cu reductie de otet balsamic si salata de rucola
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Scoici Saint Jacques si creveti in unt aromatizat, cu reductie de otet balsamic si salata de rucola

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta clasica din bucataria frantuzeasca, ce pune in valoare finetea scoicii Saint Jacques, cu ingrediente ce se completeaza frumos, perfecta pentru o cina romantica sau o seara cu prietenii.

Scoici Saint Jacques si creveti in unt aromatizat, cu reductie de otet balsamic si salata de rucola

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Meraki
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

O reteta clasica din bucataria frantuzeasca, ce pune in valoare finetea scoicii Saint Jacques, cu ingrediente ce se completeaza frumos, perfecta pentru o cina romantica sau o seara cu prietenii.

Ingrediente

Portii:
  • 200 gr scoici Saint Jacques
  • 18 buc creveti
  • 100 ml otet balsamic
  • 50 gr unt
  • 3 catei usturoi
  • 1 buc ardei chilli
  • 5 frunze rucola
  • 6 linguri ulei de masline
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1scoici Saint Jacques
    200 gr
  • 2creveti
    18 buc
  • 3otet balsamic
    100 ml
  • 4unt
    50 gr
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6ardei chilli
    1 buc
  • 7rucola
    5 frunze
  • 8ulei de masline
    6 linguri
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc
Tigaie grill, fonta, 30cm, Black - Staub
695 leiÎn stoc
Recipient ulei/otet 275 ml - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Recipient ulei/otet, 270 ml - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.