Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba radauteana de curcan

(*)(*)(*)(*)( ) (5)
 chef profile img

KitchenShop

456 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Ciorba radauteana de curcan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba radauteana de curcan

(*)(*)(*)(*)( ) (5)
chef profile img

KitchenShop

456 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

15 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Usoara

Verisoara cu ciorba de burta, ciorba radauteana de curcan este foarte gustoasa, dar mai ales simplu si rapid de preparat cu oala sub presiune Zokura. Nu doar ca va scurta cu pana la 70% timpul necesar gatitului traditional, dar va pastra toate aromele si vitaminele intacte. Chef Sidia Sissoko ne-a fost martor si a preparat o ciorba radauteana de sa o tinem minte!

Ciorba radauteana de curcan

(*)(*)(*)(*)( ) ( 5 )

Pregatire

15 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

5 bucatari

Dificultate

Usoara

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Verisoara cu ciorba de burta, ciorba radauteana de curcan este foarte gustoasa, dar mai ales simplu si rapid de preparat cu oala sub presiune Zokura. Nu doar ca va scurta cu pana la 70% timpul necesar gatitului traditional, dar va pastra toate aromele si vitaminele intacte. Chef Sidia Sissoko ne-a fost martor si a preparat o ciorba radauteana de sa o tinem minte!

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc spata de curcan
  • 250 gr pulpe de curcan
  • 2 buc ceapa
  • 4 buc morcovi
  • 1 buc pastarnac
  • 100 gr telina
  • 1 buc usturoi
  • 400 ml smantana
  • 4 buc galbenus de ou
  • 200 ml ulei de masline
  • 100 ml otet
  • 250 gr medalion de curcan
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper boabe
  • dupa gust foi de dafin
  • 1spata de curcan
    1 buc
  • 2pulpe de curcan
    250 gr
  • 3ceapa
    2 buc
  • 4morcovi
    4 buc
  • 5pastarnac
    1 buc
  • 6telina
    100 gr
  • 7usturoi
    1 buc
  • 8smantana
    400 ml
  • 9galbenus de ou
    4 buc
  • 10ulei de masline
    200 ml
  • 11otet
    100 ml
  • 12medalion de curcan
    250 gr
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper boabe
    dupa gust
  • 15foi de dafin
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Separator galbenus - Kitchen Craft
24 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Presa usturoi, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Separator oua - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Presa/Feliator usturoi - Kitchen Craft
88 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 1L - Glasslock
62 leiÎn stoc
Separator oua 3 in 1 - OXO
21 leiÎn stoc
Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc

Recenzii (5)

3.80
(*)(*)(*)(*)( )
5 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (3)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (1)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
OctavianB
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)( )
mar. 19, 12:02
Buna reteta!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
cosminC
Bucatar amator
(*)(*)( )( )( )
mar. 19, 12:04
Este mai bună cu carne de pui
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Portocala
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mar. 19, 11:41
Simplu si rapid de preparat
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Teo
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)( )
mar. 19, 11:41
Foarte interesanta. O ciorba "altfel"
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Laurentiu
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)( )
feb. 19, 02:41
E foarte buna
O gatesc mereu
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.