Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort cu ciocolata si dantele

(*)(*)(*)(*)(*) (6)
 chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tort cu ciocolata si dantele
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort cu ciocolata si dantele

(*)(*)(*)(*)(*) (6)
chef profile img

Ancutsa

1030 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Ridicata

Cine ar ghici ca in spatele unui decor delicat cu flori colorate si dantele de zahar, se ascunde un blat de cacao, nu prea dulce, cu note robuste, insiropat cu cafea, umplut cu crema ganache? Un echilibru intre feminin si masculin, un fel de yin si yang.

Tort cu ciocolata si dantele

(*)(*)(*)(*)(*) ( 6 )
Categorii:  Deserturi , Party

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

4 bucatari

Dificultate

Ridicata

Categorii:  Deserturi , Party
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Cine ar ghici ca in spatele unui decor delicat cu flori colorate si dantele de zahar, se ascunde un blat de cacao, nu prea dulce, cu note robuste, insiropat cu cafea, umplut cu crema ganache? Un echilibru intre feminin si masculin, un fel de yin si yang.

Ingrediente

Portii:
Blat:
  • 200 gr unt
  • praf de sare
  • 5 ml indulcitor
  • 6 buc oua
  • 65 ml lapte
  • 30 gr cacao
  • 190 gr faina
  • 7 gr praf de copt
  • 1unt
    200 gr
  • 2sare
    praf de
  • 3indulcitor
    5 ml
  • 4oua
    6 buc
  • 5lapte
    65 ml
  • 6cacao
    30 gr
  • 7faina
    190 gr
  • 8praf de copt
    7 gr
Insiropat:
  • 400 ml apa
  • 3 lingurite cafea solubila
  • 2 ml indulcitor
  • 1apa
    400 ml
  • 2cafea solubila
    3 lingurite
  • 3indulcitor
    2 ml
Crema ganache:
  • 120 gr ciocolata cu lapte
  • 230 ml frisca lichida
  • 1ciocolata cu lapte
    120 gr
  • 2frisca lichida
    230 ml
Decor:
  • 250 ml frisca lichida
  • 250 gr crema mascarpone
  • dupa gust perle de zahar
  • dupa gust zahar
  • 2 buc dantela de zahar
  • varf de cutit colorant alimentar gel
  • varf de cutit colorant alimentar gel
  • 1frisca lichida
    250 ml
  • 2crema mascarpone
    250 gr
  • 3perle de zahar
    dupa gust
  • 4zahar
    dupa gust
  • 5dantela de zahar
    2 buc
  • 6colorant alimentar gel
    varf de cutit
  • 7colorant alimentar gel
    varf de cutit

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (6)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
6 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (6)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Vali
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 11:32
Wow ce frumos!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 11:27
Wow si atat!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Eufrosina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 10:38
Arata splendid! A venit primavara!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 10:38
Superb!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Florina
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 03:27
Un tort super!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Dantes
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
feb. 21, 11:32
Super!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.