Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piure de kale si spanac cu mamaliga cu parmezan si unt

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Piure de kale si spanac cu mamaliga cu parmezan si unt
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piure de kale si spanac cu mamaliga cu parmezan si unt

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Meraki

120 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

5 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta de primavara cu verdeturi fine, proaspete si delicioase, ce poate fi consumata ca fel de mancare sau garnitura, cu mult usturoi, mamaliga cremoasa, cu gust bogat de parmezan si unt.

Piure de kale si spanac cu mamaliga cu parmezan si unt

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

5 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Meraki
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

O reteta de primavara cu verdeturi fine, proaspete si delicioase, ce poate fi consumata ca fel de mancare sau garnitura, cu mult usturoi, mamaliga cremoasa, cu gust bogat de parmezan si unt.

Ingrediente

Portii:
Piure
  • 1 kg varza Kale
  • 1 kg spanac
  • 40 gr amidon alimentar
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 50 gr unt
  • 500 ml lapte
  • 2 buc usturoi verde
  • 2 l apa
  • 4 catei usturoi
  • 1varza Kale
    1 kg
  • 2spanac
    1 kg
  • 3amidon alimentar
    40 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5piper
    dupa gust
  • 6unt
    50 gr
  • 7lapte
    500 ml
  • 8usturoi verde
    2 buc
  • 9apa
    2 l
  • 10usturoi
    4 catei
Mamaliga
  • 60 gr malai
  • 325 ml apa
  • dupa gust sare
  • 20 gr unt
  • 50 gr parmezan
  • 1malai
    60 gr
  • 2apa
    325 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4unt
    20 gr
  • 5parmezan
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/5,2L - AMT Gastroguss
415 leiÎn stoc
Tel inox, 17 cm - Westmark
25 leiÎn stoc
Untiera portelan, 9 x 7,5 cm - Viejo Valle
48 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 20cm/2,8L - AMT Gastroguss
315 leiÎn stoc
Set cutite 6 piese, otel inoxidabil - Zokura
175 leiÎn stoc
Set cutite 14 piese - Zokura
495 leiÎn stoc
Tel inox, 28 cm - OXO

Tel inox, 28 cm - OXO

49 lei În stoc

49 leiÎn stoc
Tel, 30,8 cm, "Gentle" - Westmark
35 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.