Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tort Pavlova cu capsune, visine si cirese

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

ZiceMami

430 retete postate

gatesc.co
Chef
Tort Pavlova cu capsune, visine si cirese
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tort Pavlova cu capsune, visine si cirese

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

ZiceMami

430 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Deserturi

Pregatire

15 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Desertul este numit dupa balerina de origine rusa Anna Pavlova si, de-a lungul timpului, reteta a suferit multe variatiuni, insa baza este aceeasi: foi de bezea crocanta la exterior si moale la interior, frisca si fructe. Am vazut retete de pavlova cu ciocolata, cafea, nutella, doar imaginatia e limita. Dar, aproape de cele mai multe ori, keep it simple e cel mai bine. Prajitura este originara din Noua Zeelanda, iar topping-ul retetei originale contine capsune, kiwi si fructul pasiunii, daca vreti sa o faceti “ca la carte.”

Tort Pavlova cu capsune, visine si cirese

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Deserturi

Pregatire

15 minute

Preparare

3 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Deserturi
ZiceMami
Chef
gatesc.co

Prezentare

Desertul este numit dupa balerina de origine rusa Anna Pavlova si, de-a lungul timpului, reteta a suferit multe variatiuni, insa baza este aceeasi: foi de bezea crocanta la exterior si moale la interior, frisca si fructe. Am vazut retete de pavlova cu ciocolata, cafea, nutella, doar imaginatia e limita. Dar, aproape de cele mai multe ori, keep it simple e cel mai bine. Prajitura este originara din Noua Zeelanda, iar topping-ul retetei originale contine capsune, kiwi si fructul pasiunii, daca vreti sa o faceti “ca la carte.”

Ingrediente

Portii:
Blat
  • 250 gr albus de ou
  • 200 gr zahar
  • 100 gr zahar pudra
  • 4 linguri otet
  • 40 gr amidon alimentar
  • 1 lingura extract de vanilie
  • praf de sare
  • 1albus de ou
    250 gr
  • 2zahar
    200 gr
  • 3zahar pudra
    100 gr
  • 4otet
    4 linguri
  • 5amidon alimentar
    40 gr
  • 6extract de vanilie
    1 lingura
  • 7sare
    praf de
Crema
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 250 gr branza Mascarpone
  • 50 gr zahar pudra
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 1smantana pentru frisca
    400 ml
  • 2branza Mascarpone
    250 gr
  • 3zahar pudra
    50 gr
  • 4extract de vanilie
    1 lingura
Sos de fructe
  • 250 gr visine
  • 250 gr cirese
  • 50 gr zahar
  • 30 gr amidon alimentar
  • 100 ml apa
  • 1visine
    250 gr
  • 2cirese
    250 gr
  • 3zahar
    50 gr
  • 4amidon alimentar
    30 gr
  • 5apa
    100 ml
Topping
  • 400 gr capsuni
  • 4 linguri sos caramel
  • 1capsuni
    400 gr
  • 2sos caramel
    4 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Mixer de mana 400 W - Zokura
125 leiÎn stoc
Paleta tort, 25 cm, inox - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Platou tort, 31 cm - Westmark
34 leiÎn stoc
Blat servire tort, 30 cm - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Platou servire tort, 32 cm - Westmark
19 leiÎn stoc
Mixer manual cu manivela 30,5 cm - OXO
95 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.